ΜΟΔΑ

NYFW: Η συλλογή που ονειρεύεται κάθε γυναίκα αυτή τη στιγμή

Όλοι στη βιομηχανία της μόδας έχουν μία αγαπημένη collection μέχρι τώρα και αυτή είναι η Altuzarra. O οίκος είναι γνωστός για το οτι κάνει τις γυναίκες να νιώθουν sexy χωρίς να δείχνουν πολύ δέρμα, αυτή η σεζόν απέκτησε μία παραπάνω ζωηράδα. Συχνά επηρεασμένος από χαρακτήρες σε ταινίες, ο Joseph Altuzarra επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τον ρόλο της Lula στο Wild at Heart.

Τα διαγώνια βολάν έδωσαν μια ζωηρή νότα, αλλά το παιχνιδιάρικο στοιχείο πήρε προβάδισμα χάρη στα κεράσια και τα λεμόνια από παγιέτες που κάλυπταν τα περισσότερα από τα κομμάτια -ακόμα και τα βραδινά looks. Το σώμα πήρε μορφή και κολακεύτηκε με το συνδυασμό των σωστών κομματιών, μία φούστα μέχρι το γόνατο, ένα έντονο bralette και ένα blazer συμπληρωμένο από μία μεταλλική ζώνη, για παράδειγμα. Αστραφτερά τακούνια πάνω από καλσόν με patterns που ζητούσαν την προσοχή και γεωμετρκά σκουλαρίκια που την άξιζαν το ίδιο.

Ενώ οι τσάντες Altuzarra αποτελούσαν ουδέτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, την ερχόμενη Άνοιξη αποτελούν must-have. Τέλος, το πτι καρό, το δέρμα φιδιού και το floral δεν θα μπορούσαν να ταιριάζουν σε απόλυτη αρμονία. Ταιριάζουν όμως, όταν τα πιάνει στα χέρια του o Joseph Altuzarra.