ΜΟΔΑ

Ο πραγματικός ρομαντισμός βρίσκεται στα ρούχα του Valentino

O οίκος Valentino εισήγε μία νέα εποχή στη μόδα με το πρώτο show του Pierpaolo Piccioli ως creative director της εταιρείας, αν και ειλικρινά, η σειρά για την Άνοιξη 2017 μοιάζει με τα Valentino που ήδη ξέρουμε. Ο ρομαντισμός έρχεται σε μοντέρνα σχήματα και λεπτομέρειες, όπως τα flat παπούτσια με κορδόνια και υπερβολικά μικροσκοπικές τσάντες φορεμένες χιαστί πάνω από βραδινά ρούχα.

Τα φορέματα είχαν κλασσικές σιλουέτες με ζιβάγκο και φούστες που ανέμιζαν με χάρη στο περπάτημα. Τα κόκκινα και ροζ κυριαρχούν στην πασαρέλα -μία αναφορά στο κλασσικό κόκκινο Valentino σε μορφή έντονου φούξια και απαλά ροζ. Η πελάτισσα του Valentino θα λατρέψει τα όμορφα φορέματα όπως είναι αναμενόμενο αλλά τα παντελόνια του Piccioli μπορεί να είναι λίγο πιο ενδιαφέροντα αυτή τη φορά. Ένα παντελόνι με τελείωμα καμπάνα, συνδυασμένο με πουκάμισο, ένα πουλόβερ ή ένα δερμάτινο σακάκι. Η όμορφη δαντέλα, οι πιέτες, η θηλυκότητα είναι ο πυρήνας των σχεδίων και οι παρέλαση από ντελικάτες τουαλέτες στο finale μπορεί να κάνει τον οποιονδήποτε να ερωτευθεί.

Δεν μπορείς παρά να εκτιμήσεις την ευκολία και την κομψότητα φιλοτεχνημένη στα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και μια καθημερινή. Αυτός είναι πραγματικός ρομαντισμός.