ΜΟΔΑ

Οι 15 καλύτερες εμφανίσεις επί σκηνής που έγιναν ποτέ

Για να δεις πόσο συνδέονται η μόδα και η μουσική, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από την κοντινότερη σκηνή σε ένα φεστιβάλ, στάδιο ή συναυλία. Οι μουσικοί χωρίς ρούχα, εκτός από ..γυμνοί, θα τους έλειπε και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητας τους, ένας τρόπος για να μεταβιβάζουν στο κοινό το ποιοι ειναι, πέρα από τον ήχο τους πάντα.

Ένα ωραίο κοστούμι σε μια συναυλία μπορεί να μείνει χαραγμένο στην μνήμη σου για πάντα, κάτι που καλλιτέχνες όπως ο David Bowie και ο Michael Jackson γνώριζαν από πρώτο χέρι ή όπως η Lady Gaga και ο  Kanye West είχαν κατά νου εξαρχής.

Τη σήμερον ημέρα το να ντύνεις έναν σταρ είναι πιο κερδοφόρο από ποτέ για τις μάρκες ρούχων: o Calvin Klein μόλις ορίστηκε ως ο επίσημος χορηγός της περιοδείας του  Justin Bieber, “Purpose”,παρέχοντας ρούχα για τον τραγουδιστή και τους χορευτές του, αλλά και διαφημίζοντας την καμπάνια του οίκου, ανοίγοντας pop-up μαγαζιά και προβάλλοντας projections σε διάφορα shows.

Αυτό το καλοκαίρι η Rihanna θα κάνει τουρ φορώντας Giorgio Armani και Manolo Blahnik, με τους οποίους έχει ήδη μία συνεργασία που αναμένεται την Άνοιξη, η Adele θα τραγουδήσει το ‘Hello’ σε 105 πόλεις ντυμένη με Burberry, ενώ η Florence Welch και η Grimes θα κάνουν στάσεις  σε Αμερική και Καναδά με ρούχα  Gucci και Stella McCartney, αντίστοιχα. Η Beyoncé ξεκινάει την περιοδεία της τέλη Απρίλη και σίγουρα θα έχει και αυτή μια ομάδα σχεδιαστών να δουλεύουν καθημερινά για την γκαρνταρόμπα της.

Μέχρι τότε όμως, δες κάποια από τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά κοστούμια που ανέβηκαν στην σκηνή στο παρελθόν.

Μichael Jackson

Madonna

Kanye West

David Bowie

Lady Gaga

Elton John

Janet Jackson

Beyoncé

Britney Spears

Prince

Bjork

Cher

Rihanna

Spice Girls

 

Diana Ross