ΜΟΔΑ

Οι 25 καλύτερες γόβες της σεζόν

Ο ερχομός του φθινοπώρου μας προτρέπει να επιστρέψουμε σε παλιά και κλασικά μονοπάτια. Τα σχέδια της νέας σεζόν θέλουν τη γυναίκα κομψή, σικάτη και πολύ θηλυκή ποντάροντας στην απλότητα και τα ξεκάθαρα κοψίματα και μοτίβα.

Μετά από αρκετά χρόνια βλέπουμε μία έντονη τάση στο vintage. Οι γιαγιάδες και οι μαμάδες ας ανοίξουν τις ντουλάπες τους σίγουρα κάποια γόβα θα βρουν που θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Αν έπρεπε να βάλουμε ένα γενικό τίτλο στις γόβες που θα πρωταγωνιστήσουν θα ήταν ”οι σταθερές αξίες κερδίζουν την παρτίδα”. Η ολική επαναφορά της μυτερής γόβας αλλά και η επιλογή μαύρου, μπεζ και λεοπάρ είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουμε με την πρώτη ματιά.

Δε θα γινόταν να λείπουν και τα πιο περίτεχνα μοτίβα. Μετρ του είδους Sophia Webster, Christian Louboutin και Dolce & Gabbana. Οι τελευταίοι έχουν δημιουργήσει τα πιο μοναδικά τακούνια που είδαμε για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015. Αποδεικνύουν πως μία και μόνο λεπτομέρεια μπορεί να σε ξεχωρίσει και να κάνει τη διαφορά που έχει ανάγκη ένα σύνολο.

Το λεοπάρ παραμένει αλλά δυναμική είσοδο κάνει το snake print. Οι ειδικοί της μόδας λένε πως είναι η χρονιά του. Jimmy Choo, Miu Miu, Salvatore Ferragamo και Tabitha Simmons δείχνουν το δρόμο. Ακολουθήστε παρακαλώ.

Τα τακούνια που θα συναντήσετε είναι δύο ειδών. Το κλασικό λεπτό και το τετράγωνο για πιο ξεκούραστο περπάτημα και μεγαλύτερη ένταση.

Οι 25 καλύτερες γόβες της σεζόν

 

Charlotte Olympia

 

Christian Louboutin

 

Gianvito Rossi

 

Givenchy

 

Jimmy Choo

 

Jimmy Choo

 

Tory Burch

 

Sophia Webster

 

J.Crew

 

Fendi

 

Christian Louboutin

 

Bionda Castana

 

Miu Miu

 

Dolce & Gabbana

 

Bionda Castana

 

Dolce & Gabbana

 

Cesare Paciotti

 

Sebastian

 

Salvatore Ferragamo

 

Gianvito Rossi

 

Casadei

 

Saint Laurent Paris

 

Buffalo London

 

No Doubt

 

Tabitha Simmons