OLIVIA PALERMO

Κυκλοφόρησαν τα παπούτσια που σχεδίασε η Olivia Palermo

Η Olivia Palermo είναι μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας. Έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά The City και κάθε της εμφάνιση περνά από ''ακτινογραφία''.

Ο οίκος Aquazzura της πρότεινε συνεργασία για μία νέα σειρά παπουτσιών και τα σχέδια μόλις κυκλοφόρησαν, αποκλειστικά στο net-a-porter.com, με κάποια από αυτά να έχουν γίνει ήδη sold out.

Ο βασικός σχεδιαστής του οίκου Edgardo Osorio είναι στενός φίλος της Olivia και ένας από τους αγαπημένους της δημιουργούς. Δεν είναι λίγες οι red carpet εμφανίσεις της με δημιουργίες του.

 

”Η Olivia είναι βασικά ο ανεπίσημος εκπρόσωπος της εταιρίας μας. Πάντα φορά τα παπούτσια μας. Είμαστε φίλοι και συζητάμε για περισσότερο από ένα χρόνο τη μικρή συλλογή παπουτσιών που σχεδιάστηκαν με τη βοήθειά της. Φυσικά και εξακολουθούν να έχουν το στιλ του brand μας” δήλωσε ο Osorio.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας εντυπωσιάζει με την κομψότητα, την απλότητα και την αριστοκρατία του. Μπότες, μποτάκια, πέδιλα και μυτερές γόβες. Μαύρο, μπεζ, χρυσό, καφέ, κόκκινο, γαλάζιο και snake print.

Δείτε τη συλλογή της

Aquazzura x Olivia Palermo collection