ΜΟΔΑ

Ποια ρούχα μπορείς να φορέσεις χωρίς εσώρουχο

Το εσώρουχο είναι υπερεκτιμημένο. Γιατί να πρέπει να αντιμετωπίζεις όλη την ώρα εμφανή γραμμές από το εσώρουχο στο παντελόνι σου ή άβολα υφάσματα; Παράτα το λοιπόν. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρεις τι ρούχα μπορείς να φορέσεις χωρίς εσώρουχο.

Ανεξαρτήτως με το τι προτιμήσεις έχεις στα εσώρουχα, μερικές φορές το να μην τα φορέσεις είναι αναπόφευκτο ή απλά αναγκαστικό. Και αν δεν φοράς για τον οποιοδήποτε λόγο, σίγουρα χρειάζεσαι μερικές καλές στιλιστικές επιλογές έτσι ώστε να μην ξέρει όλος ο κόσμος οτι δεν φοράς εσώρουχο και συγχρόνως να είσαι άνετη και χωρίς να νιώθεις πως τα οπίσθια σου θα είναι σε κοινή θέα από στιγμή σε στιγμή.

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα ρούχα που μπορείς να φορέσεις όταν δεν θέλεις να βάλεις το εσώρουχό σου.

1. Αέρινη παντελόνα

 

Αν φοράς παντελόνι, κανείς δεν θα ξέρει πως δεν φοράς εσώρουχο, ας αρχίσουμε απ’ αυτό. Επίσης, είναι ένα από τα πιο εύκολα ρούχα που μπορείς να φορέσεις, αφού οι γραμμές απ’ το εσώρουχο δεν φαίνονται και αν το παντελόνι είναι ελάχιστα πιο φαρδύ -εκτός από την άνεση- κανείς δεν θα καταλάβει οτι δεν φοράς εσώρουχο. Πρόσεξε βέβαια να μην είναι πολύ λεπτό το ύφασμα, γιατί τότε θα προδοθείς.

2. Το πιο άνετο τζιν σου

Το τζιν είναι ακόμα μία καλή επιλογή οταν δεν θέλεις να φορέσεις εσώρουχο, αφού έχουν χοντρό ύφασμα και αν έχουν σχετικά στενό fit, κάνουν το εσώρουχο βάσανο. Ακόμα ένα πράγμα να προσέξεις: Σιγούρεψε πως σου κάνουν καλά και δεν χρειάζονται να τα στενέψεις ή να βάλεις ζώνη αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Κολάν

 

Το κολάν είναι από μόνο του στενό και έχει ύφασμα το οποίο αναπνέει. Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Τα μοναδικά πράγματα που θα έπρεπε να φοβάσαι αν σκοπεύεις να μην φορέσεις εσώρουχο, είναι το ημιδιαφανές ύφασμα και το camel toe. Κατά τ’ άλλα είσαι άνετη.

4. Maxi φορέματα

Μερικά από τα πιο δύσκολα κομμάτια να φοράς όταν έχεις απορρίψει την ιδέα του εσωρούχου, είναι τα φορέματα και οι φούστες, αφού μπορεί να είναι άβολα όταν δεν φοράς εσώρουχα και σου δίνουν μεγάλες πιθανότητες να φανούν πολλά. Αλλά τα maxi φορέματα είναι πάντα η καλύτερη λύση αν δεν θέλεις να φορέσεις εσώρουχο και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

5. Pencil φούστες

Οι pencil φούστες έχουν καλό fit και δεν θα σε αφήσουν να νιώθεις άβολα ή να εύχεσαι να μην πρέπει να αντιμετωπίσεις ιδρωμένους μηρούς όλη μέρα. Απλά πρόσεξε να φορέσεις μία που δεν θα έχει πολύ λεπτό ύφασμα ή μεγάλο κόψιμο στο πλάι.