ΜΟΔΑ

Ποια σανδάλια ταιριάζουν στον δικό σου σωματότυπο

Δεν βρίσκεις συχνά τις λέξεις 'κολακευτικά' και 'παπούτσια' στην ίδια πρόταση. Τα σανδάλια μπορεί να μοιάζουν αλλά δεν είναι όλα ίδια, ούτε και τα πόδια. Μία γυναίκα μπορεί να έχει πλούσιους γλουτούς και μία άλλη να έχει πλατιές γάμπες. Αυτές οι γυναίκες χρειάζονται τα σωστά καλοκαιρινά σανδάλια έτσι ώστε να κολακεύουν τα πόδια τους με τον καλύτερο τρόπο και να είναι στη μόδα. Αυτές είναι οι 5 καλύτερες λύσεις.

Πλατιές γάμπες

 

Η ισορροπία είναι το κλειδί εδώ. Διάλεξε μία πλατφόρμα σε 70s στιλ για να στρογγυλέψεις το σχήμα σου και πραγματικά, να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Πλατιοί αστράγαλοι

 

Τα σανδάλια με χοντρό τακούνι είναι φίλου σου. Όχι μόνο είναι τα πιο άνετα απ’ όλα τα τακούνια, αλλά ανυψώνουν και μακραίνουν τα χαμηλότερα μέρη των ποδιών σου.

Πλούσιοι γλουτοί

 

Λίγο πιο πλούσιο πάνω μέρος ποδιών; Τράβηξε την προσοχή στα ντελικάτα πέλματά σου με ένα καλοκαιρινό, flolar print ή με κάτι άλλο που να τραβάει τα βλέμματα.

Λεπτά και ίσια

 

Αν σε έχουν αποκαλέσει ποτέ ‘ξυλάγκουρο’, είμαστε εδώ για ‘σένα. Και θέλουμε να σου πούμε πως τα flatforms είναι η απάντηση στις προσευχές σου. Η χοντρή βάση θα δώσει οπτικό ‘βάρος’.

Απλά μικροσκοπικά

 

Σίγουρα, θα μπορούσες να φορέσεις ένα ζευγάρι τακούνια. Αλλά για πιο άνετη και ρεαλιστική επιλογή, διάλεξε ένα ζευγάρι σανδάλια σε ανοιχτή απόχρωση και στιλ gladiator, που δίνει την ψευδαίσθηση του ύψους με τη βοήθεια των κορδονιών.