ΜΟΔΑ

Ποιο διάσημο style icon είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

Πολύ συχνά οι τάσεις της μόδας και πολλά από τα ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου προέρχονται από το απαράμιλλο στιλ ενός μεγάλου style icon. Εκτός από την αίσθηση της μόδας, αυτές οι γυναίκες αποτελούν έμπνευση και για τις έντονες προσωπικότητές τους που τις έκαναν να ξεχωρίσουν.

Είτε είναι η ικανότητά σου να αποπλανείς τους γύρω σου, είτε μία μυστική πλευρά του εαυτού σου ή η ικανότητα να δείχνεις πάντα στην τρίχα, τα χαρακτηριστικά αυτών των γυναικών μπορεί να είναι και δικά σου. Δες παρακάτω ποιο διάσημο style icon είναι το ζώδιό σου.

Κριός: Diana Ross

Tολμηρή, ορμητική, που δεν φοβάσαι να λάμψεις. Το στιλ της Diana Ross είχε πάντα τα φώτα στραμμένα πάνω του από την αρχή της καριέρας της με τις Supremes. Φυσικά αυτό ήταν αρκετά πριν άρχισε να πορεύεται μόνη της, χτίζοντας μια καριέρα δεκαετιών, κάνοντας αυτό που θα έκανε κάθε Κριός και πιάνοντας τη ζωή από τα μαλλιά.

Tαύρος: Audrey Hepburn

Κλασσική, iconic, που δεν αλλάζει όπως αλλάζουν οι τάσεις της μόδας, το στιλ της Audrey Hepburn αποκαλύπτει την φυσική προτίμηση του Ταύρου για ποιότητα και όχι ποσότητα. Χρησιμοποιώντας την χάρη της, μπορούσε να κάνει κάτι φαινομενικά απλό, όπως ένα μαύρο φόρεμα, ένα αιώνιο σύμβολο πολυτελείας και γούστου -αυτή είναι και η δύναμη του Ταύρου.

Δίδυμος: Marilyn Monroe

H Marilyn ήταν η master του image: μπορούσε να είναι sex symbol μπροστά στην κάμερα και διανοούμενη με γυαλιά όταν έσβηναν τα φώτα. Ως Δίδυμος η φύση της ήταν αδύνατο να συγκρατηθεί ή να προσδιοριστεί -δυναμική αλλά ευαίσθητη, άνετη αλλά αβέβαιη, η εικόνα της θα εμπνέει πάντα αγάπη και θα είναι πάντα απροσδιόριστη.

Καρκίνος: Charlotte Gainsbourg

Αναμφίβολα ο ορισμός του Παριζιάνικου chic, η Charlotte Gainsbourg φοράει το τζιν και το τζάκετ της σαν πανοπλία, προστατεύοντας την καλλιτεχνική και ευαίσθητη ψυχή πίσω από τα στρώματα της Balenciaga και Louis Vuitton. Δεν αποτελεί έκπληξη το καλό της γούστο, αφού ο πατέρας της ήταν ο πολυμαθής Γάλλος Serge Gainsbourg και η μητέρα της η αιώνια στιλάτη Jane Birkin.

Λέων: Jackie Kennedy

Ο,τι κι αν φορούσε η Jackie O γινόταν αυτόματα ενδογενής παράγοντας του στιλ της: oversized γυαλιά ηλίου, λευκό τζιν, μαντήλια στα μαλλιά, ακόμα και ένα Chanel κοστούμι έχανε εντελώς την αυτονομία του και γινόταν εντελώς δικό της όταν το φορούσε. Μόνο μία Λέων θα μπορούσε να κατέχει τόσο την τέχνη της μόδας -και μόνο μία Λέων θα μας έκανε να θέλουμε να αναπαριστούμε το look για όλες τις επόμενες δεκαετίες.

Παρθένος: Carine Roitfeld

Η αιώνια στιλάτη Carine Roitfeld είναι η τέλεια Παρθένος style icon: τα looks της δεν είναι ποτέ φανταχτερά και ενώ πάντα ακολουθούν μία δοκιμασμένη φόρμουλα, ποτέ δεν γίνονται βαρετά. Όπως μία σωστή Παρθένος, παραμένει σε μία αξιόπιστη παλέτα από ουδέτερα χρώματα που είναι σίγουρο πως θα κολακεύουν κάθε φορά.

Ζυγός: Brigitte Bardot

Το διάσημο bouffant χτένισμα της Bardot και τα αισθησιακά της χείλια είναι σαν να έχουν προκύψει από πίνακα του Botticelli. Είτε χόρευε πάνω σε ένα τραπέζι είτε ηρεμούσε σε κάποια παραλία, η χάρη του Ζυγού δεν υπάρχει αμφιβολία πως την βοήθησε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα style icons όλων των εποχών.

Σκορπιός: Daphne Guinness

Δραματική, δυναμική και πολυτελής στο έπακρο, το αμίμητο στιλ της Daphne Guinness είναι 100% Σκορπιός. Αντιπροσωπεύει μία εκδικητική θεά από μία κοινή θνητή και είναι αυτή η επιθυμία να υπερβεί τα επίπεδα του απλού στιλ που έχει κάνει το look της τόσο iconic.

Τοξότης: Jane Birkin

Κοσμική αλλά σοφιστικέ, casual αλλά κομψή. Το στιλ της Jane Birkin είναι η τέλεια ενσάρκωση της ενέργειας του Τοξότη. Ισάξια άνετη με την οικογένειά της στη Γαλλία ή τριγυρίζοντας στα clubs του Παρισιού, το όνομα της Jane Birkin έχει γίνει συνώνυμο με το αιώνιο στιλ -το γεγονός πως η πιο διάσημη τσάντα στον κόσμο φέρει το όνομά της σίγουρα είναι ένας παράγοντας.

Αιγόκερως: Patti Smith

Το look της Patti Smith, επαναστατικό όπως μπορεί να φαίνεται, αποτελείται από iconic κομμάτια που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Δερμάτινα τζάκετ, στενά παντελόνια, λευκά πουκάμισα -είναι όλα απεριόριστα στιλάτα στα χέρια της και η προσεκτικά δημιουργημένη εικόνα της έχει αποδείξει, όπως κάθε Αιγόκερου, οτι μπορεί να κρατήσει.

Υδροχόος: Yoko Ono

Είτε την αγαπάς είτε την μισείς, η Yoko Ono ποτέ δεν ήταν αυτή που θα ακολουθούσε τους κανόνες κάποιου άλλου -όχι οτι κανένας γεννημένος Υδροχόος θα ονειρευόταν ποτέ να ακολουθήσει αυτά που του επιβάλει η κοινωνία. Με τα αχτένιστα μαλλιά της, κανένα ίχνος make-up και το επηρεασμένο από την τέχνη στιλ τη, η Yoko Ono είναι μία πραγματική Υδροχόος style icon.

Ιχθύς: Εlizabeth Taylor

Αισθησιακή, κομψή και μυστηριώδης, η ομορφιά της Elizabeth Taylor ήταν θρυλική και το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να τη συνοδεύσει ήταν το πάθος της για ζωή, ένα αληθινό χαρακτηριστικό των Ιχθύων. Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για το οτι έχουν ονειρεμένα μάτια που φαίνονται σαν να κοιτούν μέσα στη ψυχή σου -δεν είναι έκπληξη οτι τα σχεδόν βιολετί μάτια της Liz ήταν σχεδόν τόσο διάσημα όσο εκείνη.