ΜΟΔΑ

Πώς να εξαφανίσεις τους κίτρινους λεκέδες από το λευκό σου T-shirt σε 20 δευτερόλεπτα

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φοράς το λευκό σου t-shirt ή πουκάμισο από το να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να το φορέσεις καθόλου τελικά εξαιτίας των άσχημων, κίτρινων λεκέδων στο σημείο κάτω από τη μασχάλη που έχουν δημιουργηθεί από το αποσμητικό και τον ιδρώτα.

Σίγουρα, μπορείς να δοκιμάσεις να κρύψεις προσωρινά τον λεκέ με κάποιο ελαφρύ πανωφόρι αλλά αν θέλεις να φορέσεις τη μπλούζα σκέτη (και να μην χρειαστεί να τρέξεις να αγοράσεις καινούρια), υπάρχει μία πολύ γρήγορη λύση για να απομακρύνεις τον λεκέ. Για την ακρίβεια, τρεις διαφορετικές πολύ γρήγορες λύσεις. Χυμός λεμονιού ή μαγειρική σόδα ή αλάτι. Δες παρακάτω πώς να χρησιμοποιήσεις και τις τρεις.

#1 Χυμός λεμονιού

1. Φτιάξε ένα μείγμα από ίσες ποσότητες λεμονιού και νερού

2. Ρίξε λίγο από το μείγμα σε μία καθαρή πετσέτα και τρίψε το σημείο με τον λεκέ. Επανέλαβε όσες φορές χρειάζεται. Να θυμάσαι πως πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει για να δεις το αποτέλεσμα.

#2 Μαγειρική σόδα

1. Φτιάξε ένα μείγμα από 4 κουτάλια της σούπας μαγειρική σόδα και 60 ml νερό.

2. Βάλε την πάστα που θα έχει δημιουργηθεί απ’ το μείγμα σου σε μία καθαρή πετσέτα και τρίψε την περιοχή. Περίμενε να στεγνώσει.

#3 Αλάτι

1. Φτιάξε ένα μείγμα από 4 κουταλιές της σούπας αλάτι και ένα λίτρο βραστό νερό.

2. Ανακάτεψε το αλάτι με το νερό και χρησιμοποίησε μία πετσέτα για να το τρίψεις στην περιοχή με τον λεκέ. Όπως και με τα παραπάνω, περίμενε να στεγνώσει για να δεις τα αποτελέσματα.