ΜΟΔΑ

Πώς να ντυθείς ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Μερικοί πιστεύουν πως συγκεκριμένα trends ταιριάζουν σε συγκεκριμένα σώματα. Εμείς θα διαφωνήσουμε. Οποιοσδήποτε, που φοράει οποιοδήποτε νούμερο μπορεί να φορέσει οτιδήποτε -απλά το θέμα είναι να βρεις μία επιλογή που θα λειτουργεί με τον δικό σου σωματότυπο συγκεκριμένα.

Είτε αναδείξεις τις καμπύλες σου δίνοντας έμφαση στη μέση σου, είτε φορέσεις μία πιο κοντή φούστα για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα, είναι ώρα αυτός ο μύθος να καταρριφθεί. Σίγουρα έχεις μία γενική ιδέα για το τι σου πάει και τι όχι -είτε είναι μία μακριά φούστα ή ένα παντελόνι καμπάνα. Εμείς σου δείχνουμε πώς να βρεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει.

Αν έχεις καμπύλες και πολύ λεπτή μέση

ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΨΥΔΡΑ!

Ο σκοπός σου είναι να αναδείξεις τις καμπύλες σου, όχι να τις κρύψεις, δίνοντας έμφαση στη μέση.Διάλεξε μία φούστα pencil και crop top.

Aν το κάτω μέρος του σώματός σου είναι λεπτό και έχεις παραπάνω βάρος κοντά στη μέση

ΕΙΣΑΙ ΜΗΛΟ!

Ο σκοπός σου είναι να μειώσεις τον όγκο της μέσης, φέρνοντας έμφαση στο πάνω μέρος ή στα πόδια. Διάλεξε μία ψηλόμεση, αέρινη φούστα.

Αν το πάνω και το κάτω μέρος του σώματός σου είναι πολύ λεπτά

ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ!

Σκοπός σου είναι να δώσεις έμφαση στο λεπτότερο σημείο της μέσης σου, έτσι ώστε το πάνω και το κάτω να φαίνονται πιο μεγάλα. Διάλεξε μία μπλούζα με βολάν και όγκο.

Αν το μεγαλύτερο κομμάτι του σώματός σου είναι οι γοφοί

ΕΙΣΑΙ ΑΧΛΑΔΙ!

Σκοπός σου είναι να ισορροπήσεις τη φιγούρα σου, δίνοντας έμφαση στο πάνω μέρος του σώματος. Διάλεξε κάτι με έξω τους ώμους και ίσια γραμμή.