ΜΟΔΑ

Save the date: 16η Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light

Η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light, ανανεώνει για 16η φορά το ραντεβού της με 32 κορυφαίους σχεδιαστές από 24 έως 27 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Λεωφόρο Συγγρού, παρουσιάζοντας πρώτη τις νέες τάσεις της μόδας για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Στην 16η εβδομάδα μόδας θα παρουσιαστούν οι συλλογές των Vassilis Zoulias, Rita Pateroni, Kathy Heyndels, Lila Nova, Loukia Kyriakou, Apostolos Mitropoulos, Join Clothes, Stylianos, Gaffer & Fluf, ΣΟΜΦ, Athina Korda, Notis Panayiotou, Spiros Stefanoudakis, Celebrity Skin, Valtadoros, και Panos Apergis.

Για μια ακόμα φορά ο πολύ σημαντικός θεσμός των New Designers Awards by Coca-Cola light, δίνει το “βήμα” σε 15 νέους σχεδιαστές να αναδείξουν το ταλέντο τους και έχουν την ευκαιρία να διακριθούν στις κατηγορίες Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk.

Toν θεσμό έχει αγκαλιάσει αυτή τη σεζόν η Coca-Cola light, η οποία στηρίζει τους νέους σχεδιαστές και τους κάνει αρωγούς στην προσπάθεια στήριξης του (ΕΕΛΙΑ) του φορέα με τον οποίο συνδέεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο έκπληξη που θα απολαύσουμε στην πασαρέλα.

Παράλληλα, την ημέρα των NDA by Coca-Cola light, θα φιλοξενηθούν δύο ομαδικές συμμετοχές, εκτός διαγωνισμού, από τους σπουδαστές και απόφοιτους των ειδικοτήτων Ενδύματος και Κοσμήματος του Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βόλου (ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ) και τους σπουδαστές Σχεδίου Μόδας & Πατρό-Ραπτικής του Theia lab.

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light δίνει τη δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στο ευρύ κοινό μέσα από τον ανοιχτό διαγωνισμό σχεδίου Fashion Design Project, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του νικητή στα επόμενα New Designers Awards. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέσω on line ψηφοφορίας στο facebook.

Η
χορηγία του αγαπημένου αναψυκτικού
στον επιτυχημένο θεσμό που προβάλλει
την Ελληνική μόδα στη χώρα μας αλλά και
το εξωτερικό, πραγματοποιείται στο
πλαίσιο του προγράμματος “Νιώσε
την καρδιά σου”. Η Coca-Cola light συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ) για την ενημέρωση των γυναικών γύρω από τις καρδιαγγειακές παθήσεις, και βρίσκεται στο πλευρό ακόμα μιας κορυφαίας διοργάνωσης που έχει ως αφετηρία τη γυναίκα. Στο πλαίσιο της χορηγίας της στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας, η Coca-Cola light θα ετοιμάσει μια σειρά από εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της μόδας και όχι μόνο. Ανάμεσά τους και η συνεργασία της με την εταιρεία μόδας BSB, για τη δημιουργία ενός συλλεκτικού αξεσουάρ μόδας – έκπληξη, το οποίο θα παρουσιαστεί αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

 

Περισσότερη μόδα στο LadyLike:

Μικρές στο μάτι, μεγάλες στην πασαρέλα

Jean Paul Gaultier: Oι πιο ιστορικές δημιουργίες του

Εντυπωσίασε με το πανωφόρι σου