KARL LAGERFELD

6 τάσεις που πρέπει να “κλέψεις” απ’ το catwalk της Chanel

Από το catwalk για το Φθινόπωρο/Χειμώνα '14 που ήταν ένα τεράστιο supermarket, στην 'Ανοιξη/Καλοκαίρι '15 που ένας ολόκληρος δρόμος του Παρισιού κατακλύστηκε από μοντέλα που κρατούσαν πλακάτ με φεμιστικά συνθήματα, ενώ το Φθινόπωρο/Χειμώνας '15 διαδραματίστηκε σε ένα εστιατόριο.

Είναι γνωστό πως ο Karl Lagerfeld καταφέρνει να “απογειώνει” τα shows της Chanel κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Και αυτή τη φορά το έκανε κυριολεκτικά, μιάς που το φετινό show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ήταν ένα τεράστιο.. Αεροδρόμιο.

O Lagerfeld μεταμόρφωσε το Grand Palais στο πιό stylish αεροδρόμιο που θα μπορούσε να υπάρχει: check-in desks, αεροσυνοδούς ντυμένες με Chanel από τη κορυφή ως τα νύχια, αποσκευές με το λογότυπο του brand, εισητήρια Chanel Airlines και οθόνες με πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων. Τα μοντέλα -πλην της Cara Delevigne για πρώτη φορά μετά από καιρό- περπάτησαν στο catwalk με τις νέες δημιουργίες του οίκου για την Άνοιξη ’16.

Μπορεί εμείς να μην είχαμε boarding pass με προορισμό τη Chanel land αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι τα 6 πράγματα που θα πέρναμε μαζί μας από τη φετινή collection.

Το καπέλο

 

Φορεμένο ανάποδα και έχοντας κάτι από street style, απ’ ότι φαίνεται αυτή τη σεζόν το snapback -και πόσο μάλλον με έντονο print- μπορεί να φορεθεί ως ένα ακόμα chic αξεσουάρ χωρίς να δίνει την αίσθηση του “χύμα”.

Λευκές κάλτσες με σανδάλια

Ή αλλιώς το φαινόμενο του Γερμανού τουρίστα. Με ένα πιό stylish touch. Τα συγκεκριμένα παίρνουν και bonus points για τα LED lights που φώτιζαν κατά τη διάρκεια του show.

Make-Up Σουπερήρωας

 

Θυμίζοντας κάτι από ήρωα της Marvel, φέτος το make-up της Chanel πήγε λιιιίγο πιό μακριά απ’ τα συνηθισμένα. Πάντως, αν είστε λίγο πίο συγκρατημένοι με τη σκιά και το eyeliner θα είστε εντάξει.

Print “Αναχώρηση”

 

Ξεχάστε florals και animal prints. Το νέο trending print έχει αεροπλάνα και ετοιμαστείτε να δείτε παντού -από πουλόβερ και παντελόνια σε τσάντες και αξεσουάρ.

Oversized αεροπορικά γυαλιά

Σε στυλ Aviator με ένα twist και έντονο χρώμα, τα συγκεκριμένα γυαλιά αποτελούν ένα σίγουρο statement accessory για την ερχόμενη Άνοιξη.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Οι ασημένιες λεπτομέριες, είστε σε αξεσουάρ, ρούχα ή παπούτσια είχαν φέτος την τιμιτική τους στο show της Chanel και προβλέπεται να αποκτήσουν μία ιδιαίτερη στη καρδιά κάθε fashionista στο πολύ κοντινό μέλλον.