ΜΟΔΑ

Η μόδα υποκλίθηκε στον οίκο Gucci

Ήταν η τονωτική ένεση που χρειαζόταν η μόδα ξαπλωμένη και ημιλυπόθυμη από κόπιες που την είχαν εξουθενώσει. Και ήρθε ο Alessandro Michele για να της δώσει φιλί ζωής. Αυτό που είδαν τα μάτια μας στην πασαρέλα του οίκου Gucci στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν κάτι θεόσταλτο. Μακράν η καλύτερη συλλογή που έχει λανσάρει το brand εδώ και (πολλά) χρόνια. Εδώ θα δημιουργηθούν τάσεις.

Τα ρούχα ήταν όλα εξαιρετικά. Το όλα χρησιμοποιείται κυριολεκτικά και όχι καθ’υπερβολή. Ένα κι ένα τα κομμάτια που εμφανίστηκαν. Εκκεντρικά όσο χρειάζεται, κομψά, θηλυκά και δυναμικά.

”Έχω πάντα τις γυναίκες στο μυαλό μου όταν σχεδιάζω. Σκέφτομαι ένα ταξίδι με αρχή την Αναγέννηση και τελικό προορισμό το Studio 54” δηλώνει ο σχεδιαστής.

Ο Alessandro Michele, σχεδιαστής της καλύτερης συλλογής του οίκου

A photo posted by Gucci (@gucci) on

Πρόκειται για ένα κομψοτέχνημα από τα χέρια ενός ανθρώπου που έκανε το ντεμπούτο του ένα χρόνο πριν. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να αγγίξει την κορυφή. Άλλωστε η αύξηση στα έσοδα του οίκου Gucci αποδεικνύει πως ο οίκος όχι μόνο έκανε μια δυνατή επιστροφή αλλά πως η επιλογή του ήταν από τις καλύτερες επιχειρηματικές κινήσεις.

A video posted by Gucci (@gucci) on

 

Τούλι, βολάν, φιόγκοι, ανακατεμένα μοτίβα και μια παλέτα χρωμάτων που κινείται μεταξύ bubblegum pink, γαλάζιου, κόκκινου και εκτυφλωτικού κίτρινου.

A photo posted by Gucci (@gucci) on

 

Βαθιά υπόκλιση στο ταλέντο του Alessandro Michele

Gucci Autumn/Winter 2016-17