SHOPPING

3 πράγματα που θα ήταν καλύτερο να μην φορέσεις με στενό τζιν

Η αλήθεια είναι πως συζητάμε συνεχώς αν το στενό τζιν είναι στην μόδα ή όχι. Ωστόσο, θεωρούμε το στενό τζιν ένα κλασσικό κομμάτι -όπως τις μαύρες γόβες ή το χακί μπουφάν. Με άλλα λόγια, δεν είναι απαραίτητα το πιο fashion forward κομμάτι που μπορείς να φορέσεις, αλλά δεν είναι εκτός μόδας αυτήν την στιγμή. Έχουμε προτείνει διάφορους τρόπους να φορέσεις το τζιν την φετινή σεζόν, αλλά υπάρχουν κάποια looks που θα μπορούσες να αποφύγεις αν θέλεις να δείχνεις ανανεωμένη όσον αφορά τα trends της εποχής.

Μερικές από τις πιο σημαντικές γυναίκες στην βιομηχανία δίνουν τις δικές τους συμβουλές και εμείς σου δείχνουμε πως να συνδυάσεις το τζιν σου για να μην δείχνει παλαιικό.

1.” Αντί να συνδυάσεις το στενό σου τζιν με ένα απλό t-shirt, μπορείς να το φορέσεις με μια μακριά φούστα ή φόρεμα.”

– Erin Sumwalt, Stylewatch

Συνδύασε το τζιν σου με ένα μακρύ πλεκτό, όπως αυτό:

Double-layer sweater, 25,99€

 

2. “Λατρεύω να συνδυάζω το στενό τζιν με ένα ωραίο ζευγάρι μπότες και jacket. Πιθανότατα να απέφευγα να φορέσω στενό τζιν με ένα πολύ στενό μπλουζάκι. Μου αρέσει να φοράω ένα πιο φαρδύ top ή jacket.”

-Rebecca Minkoff

Συνδύασε το τζιν σου με ένα όμορφο jacket και μποτάκια, όπως αυτά:

TSAKIRIS MALLAS, 149,00€
 

 

3. “Ενώ είναι η πρώτη επιλογή για πολλές γυναίκες, δεν είμαι fan του στενού τζιν με ψηλά τακούνια. Μου φαίνεται πως το να φορέσεις flat παπούτσια, είτε είναι μπαλαρίνες είτε όμορφα loafers, δείχνει πιο σοφιστικέ.”

– Melissa Rubini, InStyle

Συνδύασε το τζιν σου με τέτοια flats:

Μαύρο oxford, 55,00 €