SHOPPING

5 ρούχα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο γοητευτική

Η Micaela Erlanger είναι μία από τις πιο σημαντικές celebrity στιλίστριες στον κόσμο της μόδας. Όταν δεν δουλεύει με τις Lupita Nyong’o, Jennifer Hudson και Hilary Swank, γράφει στιλιστικές συμβουλές από την επαγγελματική της οπτική. Ως στιλίστρια, λοιπόν, με τα χρόνια έχει ανακαλύψει μερικά αντικείμενα της ντουλάπας που πιστεύει πως κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε στην κατοχή της.

Είτε ετοιμάζεσαι για ραντεβού ή απλά χρειάζεσαι έναν τρόπο να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, αυτά είναι τα πράγματα που χρειάζεσαι.

Ένα απλό φόρεμα

 

ASOS Midi Cami Slip Dress in Snake Print, €17.33

Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με ένα απλό φόρεμα. Είτε είναι ένα σατέν slip φόρεμα είτε ένα μακρυμάνικο, ένα κολακευτικό φόρεμα με απλή σιλουέτα δεν θα απογοητεύσει ποτέ.

Οτιδήποτε δένει στη μέση

 

Minimum Oil Short Sleeve Drapey Kimono, €22.67

Οτιδήποτε δένει στη μέση είναι φοβερά κολακευτικό. Αυτή η σιλουέτα δίνει έμφαση στη μέση σου και προσφέρει ένα θηλυκό σχήμα.

Κόκκινο

 

Φούστα biker, 29,99€

Ενώ το κόκκινο μπορεί να μοιάζει σαν ένα δύσκολο χρώμα, η επιστήμη έχει αποδείξει πως η έντονη απόχρωση αποπνέει αυτοπεποίθηση και σε κάνει να φαίνεσαι πιο ελκυστική αυτόματα.

Κομμάτια που αναδεικνύουν το κόκκαλο του στέρνου σου

 

Boohoo Crepe Ruffle Off The Shoulder Top, €10.67

Το να δείχνεις το κόκκαλο του λαιμό ή λίγο τον ώμο είναι επίσης ένας πολύ θηλυκός, σεμνός και ελαφρώς sexy τρόπος να ανανεώσεις το look σου. Η εναλλακτική στο ανοιχτό μπούστο ή σε κάτι πολύ κοντό.

Μία ζώνη

 

Ζώνη μεταλλική αγκράφα, 9,99€

Ακόμα ένα πολύ καλό κόλπο είναι η ζώνη. Αυτή τη σεζόν βλέπουμε ακόμα πιο πολλές ζώνες έτσι κι αλλιώς και είναι το μυστικό για να δώσεις έμφαση στη μέση σου και λίγο προσοχή στο outfit σου.