SHOPPING

Ρούχα σε μεγάλα μεγέθη γιατί και οι καμπύλες έχουν ψυχή

Οι αναλογίες μοντέλου είναι για τα μοντέλα, το λέει και η λέξη. Εσύ (κι εγώ) είμαστε σε άλλη κατηγορία. Όχι θα κάτσω να σκάσω που θα έλεγε και η Λίτσα Διαμάντη αν μας άκουγε. Τι να κάνουμε αγαπητή μου; Έχουμε κάποια κιλά παραπάνω. Κάναμε έγκλημα; Υπάρχουν κι για εμάς ρούχα και μάλιστα πολύ στιλάτα. Να το φοράς και να μη σε φοράει ακόμα κι αν είναι XL.

Το σημαντικό είναι να βγεις από τη λογική στενά για τις αδύνατες, φαρδιά για τις παχουλές. Το θέμα είναι να δημιουργήσεις ισορροπία και να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία.

Αν έχεις πρόβλημα στην κοιλιά βάζεις παντελόνι σε στενή γραμμή και ένα τοπ αέρινο για να καλύπτει όσα δε θέλεις να τραβήξουν το βλέμμα. Αν πάλι η περιφέρειά σου δεν είναι για pencil φούστα μπορείς να διαλέξεις φορέματα σε άλφα γραμμή. Μακριά από biker boots που κονταίνουν και χοντραίνουν το πόδι.

Μην περιοριστείς σε μαύρα και καφέ. Φυσικά και θα βάλεις χρώμα και έντονα μοτίβα. Αρκεί να σου αρέσουν και να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Κάποιες από τις πιο επιτυχημένες fashion bloggers είναι plus size.

Να σου πω πως πάχυνε μέχρι και η Barbie; Να σου το πω να το ξέρεις κι αυτό για να είναι ενημερωμένη σε περίπτωση που σε ρωτήσουν να πεις δυο κουβέντες επί των διαστάσεων.

Μπλούζα >>> 21.95€

 

Πλεκτό >>> 35.95€

 

Μακριά ζακέτα >>> 27.95€

 

Σακάκι >>> 47.95€

 

Φόρεμα με πούλιες >>> 47.95€

 

Σεμιζιέ φόρεμα >>> 53.95€

 

Κολάν >>> 14.45€

 

Παντελόνι >>> 27.95€

 

Φόρεμα 2 σε 1 >>> 41.95€

 

Μακριά ζακέτα με πιέτες >>> 53.95€

 

Εσώρουχα

Marie Meili Curves Pailey >>> 33.80€

 

New Look Inspire Strapping >>> 18.30€

 

Marie Meili Curves Dakota Wire >>> 33.80€

 

New Look Inspire Spotty Mesh & Lace Babydoll >>> 21.11€

 

Marie Meili Curves Dakota >>> 16.90€

 

Maire Meili Curves >>> 16.90€