STYLING TIPS

Πώς να να κοντύνεις το παντελόνι σου χωρίς να χρειαστεί να το ράψεις

Σπάνια θα βρείς ένα παντελόνι που ταιριάζει ακριβώς στο μήκος των ποδιών σου, ιδιαίτερα αν η φύση δεν σου έχει χαρίσει ιδιαίτερο ύψος. Πολλές φορές όταν αγοράζεις ένα καινούριο παντελόνι χρειάζεται να το γυρίσεις προς τα πάνω, να το μαζέψεις ή να το πας για κόντιμα, πράγμα που κοστίζει κιόλας και συνήθως αυτές οι λύσεις δεν κρατάνε για πολύ. Μιάς που η μόδα φέτος απαιτεί κοφτά τελειώματα ορίστε η λύση.

Η στιλίστρια των celebrities, Anita Patrickson, σου έχει τη λύση. Σίγουρα όταν βιάζεσαι η προφανής λύση είναι βελόνα και κλωστή. Το να ράψεις ένα στρίφωμα θα σου πάρει γύρω στα 10 λεπτά αλλά τι συμβαίνει όταν το ράψιμο δεν είναι το ατού σου; Η Patrickson προτείνει αυτοκόλλητα για ύφασμα διπλής όψεως. Έτσι, μπορείς να γυρίσεις εύκολα το στρίφωμα και να είσαι σίγουρη πως θα μείνει στη θέση του. Μετά απλά χρειάζεται να σιδερώσεις το τελείωμα του παντελονιού και είσαι πανέτοιμη.

Η Patrickson έχει μερικά ακόμη styling tips για τις πιο μικροσκοπικές γυναίκες:

1. Επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση

Αν θέλεις να φοράς τακούνια με λουράκια, η nude απόχρωση θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. Ακόμα, διάλεξε μυτερές γόβες που δημιουργούν την ψευδαίσθηση μακρύτερων ποδιών.

2. Να είσα επιφυλακτική με τα ψηλόμεσα τζιν

Αν είσαι μικροσκοπική γυναίκα, μπορείς να δώσεις έμφαση στο στιλ σου με ένα παντελόνι καμπάνα. Αλλά σιγούρεψε πως δεν θα είναι ψηλοκάβαλο γιατί μπορεί να κάνει τον κορμό σου να δείχνει μικρότερος.

3. Μην φοβάσαι να φορέσεις παντελόνι καμπάνα

Όπως είπαμε, μπορείς άνετα να φορέσεις ένα παντελόνι καμπάνα, το θέμα είναι να το συνδυάσεις με το σωστό παπούτσι. Φόρα ένα ζευγάρι πλατφόρμες έτσι ώστε να δημιουργήσεις ίσια γραμμή στο look σου και συνεπώς να φαίνεσαι ψηλότερη.