STYLING TIPS

Πώς να ντυθείς αν δε σου αρέσουν τα μπράτσα σου

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία το καλοκαίρι απαιτούν να φοράς όσο λιγότερα ρούχα γίνεται. Εμείς σου δείξαμε ήδη τον τρόπο να ντύνεσαι αν το να δείχνεις τα πόδια σου δεν είναι το καλύτερό σου και τώρα σου έχουμε τη λύση αν δεν είσαι και μεγάλη φαν των χεριών σου (όλοι έχουμε από κάτι που μας ενοχλεί).

Αυτά είναι μερικά styling tips για να ανταπεξέλθεις στην υπερβολική ζέστη χωρίς να χρειάζεται να φορέσεις στράπλες και συγχρόνως να μην περιορίσεις το στιλ σου.

1. Σιγούρεψε πως η μπλούζα σου δεν είναι πολύ στενή

Μία πολύ στενή μπλούζα, όχι μόνο δεν είναι άνετη αλλά πολύ συχνά μπορεί να δημιουργήσει το άσχημο σχήμα του λουκάνικου. Με το να φορέσεις ένα πιο φαρδύ top χωρίς μανίκια δημιουργείς ισορροπία στις αναλογίες και κρατάς το look σου αέρινο και πιο κομψό.

2. Σιγούρεψε πως το άνοιγμα στις μασχάλες είναι αρκετά ψηλά

3. Ακολούθησε την off-the-shoulder τάση

Τα tops με έξω τους ώμους είναι παντού αυτή τη σεζόν και έχουν καλό λόγο. Όχι απλά επειδή δείχνουν πανέμορφα σε όλους αλλά επειδή είναι και η τέλεια σιλουέτα για εκείνους που κρύβουν ανασφάλειες με τα χέρια τους. Το συγκεκριμένο στιλ δείχνει τους δυνατούς σου ώμους και λεπτό κόκκαλο κάτω απ’ τον λαιμό σου ενώ καλύπτει τις πιο χαλαρές περιοχές των χεριών σου με πολύ στιλάτο τρόπο.

4. Φόρα μία αμάνικη μπλούζα με V

Ορίστε ένα μικρό κόλπο: Με το να φοράς μία μπλούζα που έχει χαμηλή λαιμόκοψη, δίνεις έμφαση στο ντελικάτο κόκκαλο κάτω απ’ τον λαιμό σου ενώ τραβάς την προσοχή μακριά από τα χέρια σου. Επίσης, αυτό σημαίνει πως λίγο ακόμα δέρμα δεν είναι καλυμμένο (περισσότερη δροσιά!).

5. Φόρα βραχιόλια που τραβούν την προσοχή

Όπως και με το κόλπο με το V παραπάνω, ένα statement βραχιόλι με μεγάλες πέτρες ή έντοχα χρώματα θα τραβήξει το βλέμμα στο λεπτότερο κομμάτι του χεριού σου -τον καρπό.

6. Φόρα μανίκια με κοψίματα

Μόνο και μόνο επειδή έχει μανίκια δεν σημαίνει πως είναι εκτός ορίων για τους καλοκαιρινούς μήνες. Διάλεξε μανίκια που έχουν στρατηγικά βαλμένα κοψίματα ή πολύ λεπτό ύφασμα, που (στην ευτυχή περίπτωση που έχει αεράκι) θα σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα.

7. Ή φόρα μανίκια που είναι αέρινα

Bonus αγάπης στα μακριά, αέρινα μανίκια και καφτάνια που καλύπτουν τα χέρια σου με ελαφρύ υλικό.

8. Φόρα κιμονό

Σου παρουσιάζουμε το νέο σου αγαπημένο καλοκαιρινό must-have: το κιμονό. Σκέψου το: Είναι τέλειο. Ένα πολύ λεπτό κομμάτι ύφασμα καλύπτει οποιαδήποτε ανασφάλεια χωρίς να προσδίδει καθόλου έξτρα ζέστη.