ΜΟΔΑ

Γιορτή της Μητέρας: Διαλέγουμε το δώρο που θα κάναμε στις μαμάδες μας

Είμαστε κορίτσια της μαμάς μας για αυτό και οργανώνουμε τα πάντα για την Κυριακή. Η Γιορτή της Μητέρας είναι η ευκαιρία να μου πούμε ένα (ακόμα) σ' αγαπώ, ένα (ακόμα) ευχαριστώ. Φυσικά και δεν περιμένει δώρο αλλά γιατί να μην την ξαφνιάσουμε ευχάριστα; Μαριέτα, Μάριον και Δέσποινα κάνουν τις προτάσεις τους για να πάρεις ιδέες.

Η Swarovski έχει επιλογές για κάθε γούστο. Είναι η δική σου μαμά συντηρητική; Θα βρεις. Είναι πιο εκκεντρική; Πάλι θα βρεις; Θέλει κάτι πιο μικροσκοπικό; Φυσικά και υπάρχει. Εμείς σκεφτήκαμε τι θα ταίριαζε στις δικές μας.

Χρόνια Πολλά στις μαμάδες όλου του κόσμου!

H Mαριέτα επέλεξε σκουλαρίκια

Με τη μητέρα μου μοιραζόμαστε κοσμήματα, παπούτσια και ρούχα όμως αυτή τη φορά είπα να διαλέξω κάτι που θα μπορούσε να φορέσει κυρίως εκείνη και όχι τόσο εγώ. Αυτά τα κλασικά σκουλαρίκια από τη συλλογή της Swarovski, θα ήταν πιστεύω ένα εξαιρετικό δώρο για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Της αρέσουν πολύ οι πέρλες και είναι ιδανικά για τις εξόδους της, καθώς ταιριάζουν με κλασικά σύνολα που επιλέγει. Μπορώ εύκολα να τα φανταστώ στις πήλινες θηκούλες που τα τοποθετεί και είναι τόσο όμορφα που με χαρά θα τα δανειστώ για πιο επίσημες βόλτες.

H Mάριον πήγε κατευθείαν σε κολιέ

 

Ξέρω πως της αρέσουν πολύ και τα σκουλαρίκια, αλλά τον τελευταίο καιρό, κάθε φορά που θα θέλει να βγει, έρχεται και χαζοψάχνει ανάμεσα στα δικά μου κολιέ κάποιο που να μην είναι “πολύ χτυπητό”, αλλά να μην είναι και εντελώς ανύπαρκτο. Η στροφή της αυτή στο κολιέ, έχει συμπέσει και με τη δική μου προτίμηση να στολίζω κυρίως το λαιμό, παρά τα αυτιά μου όταν βγαίνω έξω, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο πως αν διαλέξω -συνετά- κάτι που θα φορούσα εγώ σε μια νορμάλ εμφάνισή μου, θα ήταν ένα κομμάτι που θα φορούσε κι εκείνη. Το χρυσό το αγαπώ πολύ και ειδικά όταν συνδυάζεται με τη λάμψη των Swarovski και τη λευκή πέρλα, νομίζω πως είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κόσμημα για έναν γυμνό λαιμό. Η γωνία στην οποία στηρίζεται η πέρλα θα κολακεύει τέλεια τα κόκαλα του στέρνου της και θα κάνει πιο θηλυκή την εμφάνισή της. Χρόνια πολλά μαμά! (φυσικά θα το δανείζομαι πού και πού).

Η Δέσποινα θα χαρίσει σίγουρα δαχτυλίδι

 

Η δική μου η μαμά είναι από αυτές που ντύνονται και στολίζονται ανάλογα με τα κέφια τους. Μπορεί τη μία μέρα να βάλει κολιέ, καρφίτσα, βραχιόλι και σκουλαρίκια και την επόμενη να μη θέλει να δει τίποτα από μπιζού επάνω της. Η σταθερή αξία βέβαια είναι μία. Δαχτυλίδι. Κόσμημα ανεξαρτήτου διάθεσης. Βρίσκεται πάντα στα δάχτυλά της και ταιριάζει με όλα τα ρούχα. Από σετάκι γραφείου μέχρι μπιζάμα και κάλτσες. Έτσι λοιπόν το δώρο μου θα είναι ένα δαχτυλίδι που μοιάζει σαν να φοράει πολλά. Με κρύσταλλα για λάμψη και λεπτές γραμμές για κομψότητα. Ήδη σκέφτομαι το χαμόγελό της κι ένα ”δεν έπρεπε” ενώ ταυτόχρονα το φοράει στον παράμεσο του αριστερού χεριού. Χρόνια Πολλά!