ΜΟΔΑ

Προτάσεις με στιλ για τη Γιορτή της Μητέρας

Τι δεν πρέπει να ξεχνάς; Μάνα είναι μόνο μία και αξίζει το καλύτερο δώρο από εσένα. Την Κυριακή μετά τα φιλιά και τις σφιχτές αγκαλιές θα εμφανίσεις και το δώρο σου.

Η Swarovski έχει δημιουργήσει μία συλλογή αποκλειστικά για τη Γιορτή της Μητέρας. Να κοιτάξεις προσεκτικά και να διαλέξεις το κομμάτι που είναι ιδανικό για τη δική σου μαμά. Η καθεμία έχει τον τύπο της για αυτό και πρέπει να βασιστείς στο δικό της γούστο.

 

Η γιορτή της μητέρας, της δική σου μαμάς και φίλης πλησιάζει. Πες χρόνια πολλά, σ’ αγαπώ, σε σκέφτομαι, σε θαυμάζω με ένα κόσμημα ή ένα ρολόι από την εταιρία Swarovski.

Μοναδικά δώρα για τις μανούλες που αποζητούν διαφορετικά στιλ στην εμφάνισή τους. Κοσμήματα και ρολόγια μοντέρνα, που μπορούν να φορεθούν καθημερινά, όλη την ημέρα, από όλες τις ηλικίες και για κάθε εμφάνιση και περίσταση.

Pendant Play

Το layering των μενταγιόν είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να ανανεώσετε την κάθε σας εμφάνιση και το προσωπικό σας στυλ. Ο συνδυασμός πέρλας με κρύσταλλο της λαμπερής σειράς Edify, το εκλεπτυσμένο σχέδιο του μενταγιόν Alpha και η εντυπωσιακή απλότητα του κολιέ Delta προσθέτουν τη σωστή ποσότητα λάμψης σε κάθε σας έξοδο.

Ring party

Συνδυάστε διαφορετικά δαχτυλίδια στο ίδιο χέρι, και δώστε λάμψη κάθε στιγμή της ημέρας. Δημιουργήστε αντίθεση με ένα μοντέρνο συνδυασμό μετάλλων, τολμήστε να φορέσετε διαφορετικά σχήματα και σχέδια μαζί, ή αν προτιμάτε ένα πιο minimal ύφος, επιλέξτε λεπτά σχέδια όπως τα δαχτυλίδια Creativity και Alpha.

Για όσες προτιμούν τα λεπτεπίλεπτα κομμάτια

Για εκείνες που δεν αποχωρίζονται τα κολιέ τους

Για όσες δεν φοβούνται να τολμήσουν

 

Για εκείνες που λατρεύουν τα έντονα χρώματα

 

Για εκείνες που αγαπούν τα διακριτικά κοσμήματα

 

Βρείτε το πιο λαμπερό δώρο σε όλα τα καταστήματα Swarovski