ΜΟΔΑ

Τα 4 έντονα χρώματα της Άνοιξης

Ενώ δεν μπορούμε να αρνηθούμε το πόσο κομψό και εύκολο είναι ένα total black look, η ζωή μπορεί να γίνει ανέλπιστα πιο διασκεδαστική με λίγο χρώμα παραπάνω. Γι' αυτό και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτά τα έντονα χρώματα που θα τραβήξουν τα βλέμματα αυτή την άνοιξη.

Έντονο ροζ, χρυσό κίτρινο, βαθύ μπλε και παιχνιδιάρικο μωβ -αυτά είναι τα χρώματα που σου υποσχόμαστε πως θα φέρουν ανοιξιάτικα χαμόγελα στους γύρω σου και σε ‘σένα. Δεν μας πιστεύεις; Δες παρακάτω για την καλύτερη χρωματική έμπνευση της σεζόν.

Έντονο ροζ

Η ροζ απόχρωση άρχισε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίς αυτή τη χρονιά, αλλά τώρα έχει την τιμιτική της και τη βλέπουμε σε πολύ έντονο φούξια. Σκέψου σχεδόν neon φούξια επίπεδα, κάτι που ο 7άχρονος, πωρωμένος με τις Barbie εαυτός σου, θα λάτρευε.

Χρυσό κίτρινο

Το χρυσό κίτρινο είναι μία απόχρωση κάπου μεταξύ του μουσταρδί και το κίτρινο της ..μπανάνας. Αρκετά έντονο, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Σε ό,τι έχει να κάνει με συναισθήματα το χρυσό κίτρινο σημαίνει ‘ευτυχία΄.

Βαθύ μπλε

Το τζιν δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, έτσι και οι αποχρώσεις του βαθύ μπλε. Αυτή την άνοιξη φόρα μπλε με μπλε -ανοιχτές με σκούρες αποχρώσεις αν θες αντίθεση στο look σου.

Μωβ

Η αλήθεια είναι πως το μωβ δεν υπήρξε ποτέ από τα μεγαλύτερα χρωματικά trends. Αλλά μία μπλε-μωβ απόχρωση αποτελεί τάση για την άνοιξη -έστω και αν δεν την περίμενε κανείς.