ΜΟΔΑ

Η εμφάνιση της Τάμτα στην avant πρεμιέρα του X-FACTOR

Η πρώτη επίσημη προβολή του X-FACTOR πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 31 Μαρτίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens και το look της Τάμτα έκανε τη διαφορά. Από την κολεξιόν της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, 'alekSANDra on the beach', η Τάμτα ήταν πιο ανοιξιάτικη από ποτέ με λευκή, δαντελένια φούστα με παγιέτες σε 50s retro στυλ, παρτούς ώμους και μπούστο σε σχήμα δάκρυ.

Συνδυασμένο με βεραμάν μπολερό και ψηλές γόβες σε ανοιχτό ροζ, η Τάμτα παραμένει πάντα πιστή στις στυλιστικές συμβουλές της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη για κάθε της εμφάνιση.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα αλογοουρά, η οποία συνοδευόταν με λουλούδια σε παστέλ χρώματα και το look επιμελήθηκε ο hairstylist και συνεργάτης της Τάμτα, Τομ Ζώης. Όσο για το make up, που ήταν απλό και λαμπερό -ακριβώς ότι έπρεπε για μία λουλουδάτη εμφάνιση σαν κι αυτή- ήταν δουλειά της Άντζελας Περδικομάτη.

Το look της Τάμτα αλλά και την υπόλοιπη συλλογή της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη μπορείτε να τη βρείτε στο www.stylishious.com, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.