ΜΟΔΑ

Οι ανοιξιάτικες τάσεις σε θέλουν ρομαντική, sporty chic και λίγο Αλίκη

Να αφεθείς ελεύθερη και να κάνεις πειραματισμούς. Οι ανοιξιάτικες τάσεις από τα Tezenis σε ανεβάζουν σε ένα ροζ σύννεφο, σε κάνουν βόλτα με ιστιοπλοϊκό στο Αιγαίο, σε πάνε για σαφάρι και σε προκαλούν να κάνεις το γύρο του τετραγώνου τρέχοντας αλλά με στιλ.

Οι βασικοί άξονες μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως εξής: Sporty Chic, In the Navy, Sweet 50’s, Go Wild. Κάθε ένα έχει το δικό του χαρακτήρα, τη δική του λάμψη. Εσύ πρέπει να αποφασίσεις προς τα πού θέλεις να κινηθείς.

Το βασικό είναι διατηρήσεις το στιλ και την προσωπικότητά σου. Κάνε δοκιμές, δοκίμασε κάτι δοαφορετικό. Να είσαι άνετη, σικ και σέξι (όσο πρέπει), αυτό είναι το ζητούμενο. Οι νέες συλλογές των Tezenis θα σε αποζημιώσουν.

Sweet 50’s

 

 

 

Η μόδα των 50’s επιστρέφει. Ίσως η πιο κολακευτική δεκαετία για τη γυναίκα. Οι γραμμές ακολουθούν το κορμί τονίζοντας τα ωραιότερα σημεία του σώματος, το στήθος, τη μέση και την περιφέρεια. Ρομαντισμός και σέξι μαζί. Δαντέλες και παλ χρωματισμοί. Girly σύνολα, πεταλούδες και κάτι από pin-up.

In the Navy

 

 

 

Η Αλίκη στο Ναυτικό και πάλι της μόδας. Λευκό και μπλε για να θυμίζει τη στιγμή που το πλοίο δένει στο λιμάνι και αντικρίζεις για πρώτη φορά το νησί. Ρίγες, πουά και μία κόκκινη πινελιά. Funky εσώρουχα, τζιν σαλοπέτες και αμάνικα και μακριές αέρινες φούστες. Ζήτω οι μαρινιέρες.

Sporty Chic

 

 

 

Πάνω από όλα θηλυκά. Σέξι εμφανίσεις με καυτά σορτσάκια, cropped tops και δίχτυ. Πηγαίνεις γυμναστήριο και μετά κατευθείαν για καφέ. Η άνοιξη θα έχει αέρα αθλητικό.

Go Wild

 

 

Λεοπάρ μοτίβο συνδυασμένο με έντονα χρώματα. Εφαρμοστά κολάν, σέξι φορέματα, κοντά μπλουζάκια σε φαρδιά γραμμή και αρκετή διαφάνεια.

 

Follow Tezenis

Facebook

Twitter

Instagram