ΜΟΔΑ

Το νέο πρόσωπο της Victoria’s Secret ανακαλύφθηκε σε εμπορικό κέντρο

Στη γενιά του online shopping, τα εμπορικά κέντρα φαίνονται απλά αρχαϊκά. Γιατί να περιοριστείς σε 20 είκοσι μαγαζιά και ανθρώπινη επαφή όταν μπορείς να κάνεις μερικά κλικ και να αποκτήσεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια (ή οτιδήποτε) στη μισή τιμή; Αλλά οι άνθρωποι ακόμα πάνε σε εμπορικά κέντρα και μερικές φορές κυνηγοί μοντέλων τους βρίσκουν και τους ρωτάνε αν θέλουν να γίνουν μοντέλα της Victoria's Secret.

Η Zury Tibby ήταν μία τέτοια καταναλωτής και τώρα είναι το νέο πρόσωπο της Victoria’s Secret Pink, σύμφωνα με το Yahoo Style. Η Tibby λέει πως στην αρχή φάνηκε σαν να την παρακολουθούν κρυφά. “Με ανακάλυψαν όταν ήμουν πολύ μικρή. Ήμουν 15. Περπατούσα στο εμπορικό κέντρο μετά τη δουλειά και [κάποιος από το τωρινό μου] πρακτορείο ήρθε να μου μιλήσει. Με ακολουθούσε γύρω γύρω για λίγο. Είχα φοβηθεί λίγο και ντράπηκα όταν ήρθε μου μιλήσει και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν με είχαν πλησιάσει ποτέ να με ρωτήσουν αν θέλω να γίνω μοντέλο, οπότε ήταν ένα σοκ. Μου έδωσε την κάρτα του και κανονίσαμε μία συνάντηση. Μετά συνέβησαν όλα.”

Είπε, επίσης, πως η πρώτη της δουλειά δεν ήταν τόσο λαμπερή. “Δούλευα σε μία παιδική χαρά,” είπε η Tibby. “Το μέρος αυτό που δούλευα είχε φαγητό και άλλα πράγματα. Είχαν μία μικρή καφετέρια. Αλλά οι κανόνες έλεγαν πως έπρεπε να φοράς κάλτσες [μέσα στην καφετέρια], οπότε η πιο αστεία ανάμνηση που έχω είναι να κυνηγάω τον κόσμο για να σιγουρέψω πως φοράνε πάντα κάλτσες. Τους κυνηγούσα με κάλτσες στα χέρια μου -και προσπαθούσα να δώσω κάλτσες στον κόσμο. Δούλευα εκεί πέρα γύρω στους δύο μήνες το καλοκαίρι.”

Ορίστε, λοιπόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας μια βολτίτσα στο εμπορικό κέντρο και ίσως να αποκτήσεις καριέρα μοντέλου.