ΜΟΔΑ

Το show του Marc Jacobs ήταν ο παράδεισος της μόδας

Όποια κι αν είναι η σεζόν, ο Marc Jacobs δεν απογοητεύει κανέναν, κυρίως όταν έχει να κάνει με τη μόδα και τα πάρτυ. Και ενώ Lady Gaga και Kendall Jenner έχουν ήδη εμφανιστεί με τις μπότες από την κολεξιόν για το Φθινόπωρο 2016, στα Resort '17 ο υπερταλαντούχος σχεδιαστής φέρνει πίσω τη λάμψη των 80s και πολύ, πολύ glitter *επιτέλους*.

Με μοντέλα τις Joan Smalls, Andreja Pejic, Sara Sampaio και Taylor Hill να περπατούν την πασαρέλα με τζιν και στρατιωτικά παλτό διακοσμημένα με σιδεροτυπίες, καρφίτσες και οτιδήποτε αστραφτερό μπορεί να βάλει ο νους σου υπό τους ήχους των Duran Duran.

Σκακιέρα, animal prints, δερμάτινα οversized jackets, τούλι. Βοmber jackets με pencil φούστες και έντονα, neon χρώματα και παράδεισος απο αξεσουάρ -προσοχή στις πλατφόρμες. Αμε΄σως μετά, ασπρόμαυρα prints ρίγες, vinyl και βάτες. Κι άλλες βάτες, πιο μεγάλες και φούστες σε στιλ A-line.

Και μετά έρχονται τα φούτερ MTV με glitter. *’Ονειρο*

Αλλά η Marc Jacobs μανία δεν τελειώνει εκεί. Αφού κέρδισε το βραβείο Womenawear Designer of The Year το βράδυ της Δευτέρας, απέδειξε έμπρακτα την αξία αλλά και την επιρροή που έχει στο κόσμο της μόδας με αυτό το show.

Τα 80s είναι ξανά εδώ, οπότε ψάξε τις βάτες στο πατάρι της μητέρας σου και ετοιμάσου. Πάρε έμπνευση παρακάτω από τα αγαπημένα μας looks του Marc Jacobs Resort 2017.