ΜΟΔΑ

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Τα παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχάσεις πως είσαι ενήλικη

Για πολλά χρόνια η θρυλική εταιρεία παπουτσιών, Vans, μας έχει προσφέρει προϊόντα επηρεασμένα από την ποπ κουλτούρα που χρόνια πριν θα μας έκαναν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά του πλανήτη -από Star Wars, μέχρι Hello Kitty, μέχρι διάφορα μέλη του κόσμου της Disney.

Τα θεματικά αυτά παπούτσια μας βρίσκουν στην ενήλικη ζωή, παρ’ όλα αυτά και το καλό της υπόθεσης είναι πως τώρα έχουμε δικό μας εισόδημα και μία δόση νοσταλγίας. Γι’ αυτό, ετοιμάσου, επειδή η τελευταία συνεργασία της Vans θα σε βρει στο συναίσθημα -ετοιμάσου να κάνεις μαραθώνιο Toy Story αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στις 7 Οκτωβρίου, η Vans καλωσορίζει τον Σερίφη Woody, τον Buzz Lightyear, τους εξωγήινους του Pizza Plant και άλλους αγαπημένους σου χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους πάνω σε παπούτσια (Ακόμα και τα παιχνίδια του Sid θα βρίσκονται εκεί!). Η ιδέα μιας Toy Story σειράς ήρθε από την στιγμή που η Vans έμαθε πως η ταινία γιόρτασε 20 χρόνια επέτειο πέρυσι.

Η σχέση της Vans με τη Disney πάει δεκαετίες πίσω, όταν η εταιρεία παπουτσιών σχεδίασε παπούτσια ειδικά για τα μέλη του cast της Disney και τα μαγαζιά με δώρα. Οι δύο τους όμως συνεργάστηκαν δημιουργικά το 2013 για την collection “Young At Heart” που περιλάμβανε κλασσικούς ήρωες όπως Mickey, Minnie Donald Duck, κ.α. στα Slip-ons και Authentics μοντέλα της εταιρείας.

Εκτός από κλασσικές σκηνές απ΄τις ταινίας -όπως αυτές με τον Woody και τον Buzz- θα υπάρχουν και σχέδια με την ταπετσαρία που είχε στον τοίχο του ο Andy αλλά και το όνομα του Andy όπως το είχε γράψει ο ίδιος στη σόλα του ο Woοdy όταν ήταν μικρός, στην σόλα των Vans.

“Όταν ο Andy πήρε στα χέρια του τον Woody πρώτη φορά όταν ήταν μικρό παιδί, γράφει λάθος το όνομά του με το “N” να είναι ανάποδα,” λεεί η Dabney Lee, senior director της Vans, “αλλά μέχρι να πάρει τον Buzz μπορεί πια να γράψει το όνομά του σωστά -οπότε τα γραφικά μας σε κάθε παπούτσι Woody και Buzz αντικατοπτρίζουν αυτή την εξέλιξη.” Επίσης, τα παπούτσια του Buzz Lightyear, στο μοντέλο Sk8-Hi της εταιρείας, θα φωσφορίζουν στο σκοτάδι (!!!).

Δες παρακάτω μερικά απ’ τα σχέδια της σειράς και ετοιμάσου να συγκινηθείς.