ΜΟΔΑ

Βρήκαμε τα ιδανικά παπούτσια για όσες δεν αντέχουν τα τακούνια

Είναι γεγονός πως τα τακούνια είναι δύσκολο πράγμα. Μπορεί στον κόσμο της μόδας να βλέπουμε πάντα την κομψή πλευρά της υπόθεσης σε fashion bloggers και editors αλλά στην πραγματικότητα η καθημερινή ζωή απαιτεί άνεση.

Παρ’ όλα αυτά, το να είσαι άνετη δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να είσαι και στιλάτη την ίδια στιγμή. Η κομψότητα δεν βρίσκεται μόνο στις ψηλές (και άβολες) γόβες σου, πίστεψέ μας, μπορεί να βρεθεί και στο πιο άνετο flat παπούτσι.

Άλλωστε έχεις σκεφτεί τι πρόκειται να συμβεί στα πόδια σου με τις καυτές καλοκαιρινές μέρες που βρίσκονται στον ορίζοντα; Τα απλά brogues δεν πρόκειται να λειτουργήσουν και τα αθλητικά σου παπούτσια μπορεί να είναι μαλακά αλλά το πόδι σου συνεχίζει να είναι συμπιεσμένο. Όλα αυτά όμως είναι πρακτικά προβλήματα. Αν θες να συζητήσουμε για μόδα, η τάση στα παπούτσια για αυτό το καλοκαίρι απαιτεί σανδάλια, metallic σχέδια και αστραφτερές λεπτομέρειες.

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα από τα 3 ζευγάρια Fitflop

Δε θα γινόταν να σας αφήσουμε έτσι. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και 3 τυχερές από εσάς θα κερδίσουν ένα από τα 3 ζευγάρια Fitflop παρακάτω.

 

 

Η αλήθεια είναι πως αν πρόκειται να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι ανοιχτά παπούτσια καλό θα ήταν να βρεις αυτά που όχι μόνο ταιριάζουν στο στιλ σου αλλά μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Αντί, λοιπόν, να γεμίζεις τη βαλίτσα με ένα σωρό διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια βρες το ένα ζευγάρι που θα φοράς από την πρωινή σου βόλτα για ψώνια μέχρι τη βραδινή σου έξοδο για ποτό.

Γι’ αυτό και εμείς βρήκαμε τα παπούτσια που θα σου σώσουν τη ζωή -αν όχι τη ζωή, σίγουρα τα πέλματά σου. Το Fitflop είναι πρακτικά ο νέος σου καλύτερος φίλος αφού συνδυάζει άνεση, κομψότητα και ανατομία. Α, και είναι το μοναδικό παπούτσι που θα χρειαστεί να πακετάρεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Η φιλοσοφία της Fitflop

Η φιλοσοφία της Fitflop βασίζεται σε μία και μόνο ιδέα: αν τα πόδια μας νιώθουν ξεκούραστα τότε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Έχοντας στόχο την κατασκευή των πιο άνετων παπουτσιών στον κόσμο, η εταιρεία συνεργάστηκε με εξειδικευμένους βιομηχανικούς σχεδιαστές από τη Βρετανία, δημιουργώντας έτσι τη Microwobblebpard midsole, η οποία πρόκειται για μια ενδιάμεση ειδική σόλα ιδιαίτερης πυκνότητας και εφαρμόστηκε στο πρώτο Fitflop σανδάλι που φτιάχτηκε.

 

Ενώνοντας τα τρία βασικά σημεία της ανατομικής της ιδιότητας, είναι συμπαγής, πανάλαφρη και χωρίς ραφές. Ακόμα, μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς ενώ διαχέει τα σημεία υψηλής πίεσης κάνοντας έτσι τα πόδια να αισθάνονται υπέροχα. Την ίδια στιγμή, είναι ένα από τα πιο καινοτόμα και στιλάτα σανδάλια που μπορείς να βρεις στην αγορά.

 

Εμείς διαλέξαμε μερικά ακόμα από τα πιο όμορφα σανδάλια της Fitflop που βάζουμε στοίχημα πως θα ‘λιώσεις’ το καλοκαίρι.

 

Συνδύασέ τα με λευκό t-shirt και μαύρο παντελόνι.

 

Συνδύασέ τα με λευκό φόρεμα.

 

Συνδύασέ τα με τζιν και αέρινη μπλούζα.

 

Συνδύασέ τα με maxi φόρεμα.

 

Συνδύασέ τα με floral φόρεμα.

Συνδύασέ τα με μονόχρωμο look.

Συνδύασέ το με τζιν φούστα και στράπλες top.