ΜΟΔΑ

Δεν ξέρεις ποιο φθινοπωρινό trend να ακολουθήσεις; Άσε το ζώδιό σου να αποφασίσει

Δεν ξέρεις ακόμα τι να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο; Άσε τη μοίρα να αποφασίσει. Συμβουλεύεσαι το ζώδιό σου για ο,τι έχει να κάνει με τη δουλειά και τα ερωτικά σου, οπότε γιατί να μην κάνεις το ίδιο και με τη μόδα; Το στιλ σου μπορεί να είναι ήδη 'γραμμένο' στους πλανήτες, πράγμα που σημαίνει πως τα ρούχα που θα αγοράσεις αυτή τη σεζόν μπορεί να μην είναι εντελώς τυχαία. Είναι η μοίρα σου αυτό το βελούδινο σακάκι.

Αν δεν έχεις φτιάξει ακόμα τη λίστα σου, εμείς συγκεντρώσαμε 12 fashion trends για να δοκιμάσεις, βασισμένα στο ζώδιό σου. Είτε είσαι Υδροχόος είτε Ταύρος, παρακάτω θα βρεις ρούχα που λένε πολλά για την προσωπικότητά σου.

Κριός

 

Έχεις φυσική αυτοπεποίθηση και έτσι υποστηρίζεις ο,τι και να φορέσεις. Είσαι τολμηρή και γι’ αυτό δοκιμάζεις εύκολα νέα trends και ακόμα κι αν το μετανιώσεις, μπορείς περήφανα να πεις πως πήρες ένα ρίσκο.

Trend: Εσώρουχα ως ρούχα

Ταύρος

 

Είσαι προσγειωμένη και χαρούμενη να βγεις απλά με φόρμα και t-shirt. Τα εκκεντρικά φορέματα ή παντελόνια δεν είναι του γούστου σου, αφού σε ενδιαφέρει η άνεση και αυτά που δουλεύουν για ‘σένα.

Trend: Κομψά αθλητικά

Δίδυμοι

Δεν πρόκειται να αφήσεις τους κανόνες -ή τις σεζόν- της μόδας να σε εμποδίσουν να φορέσεις αυτό που θέλεις. Ευχαρίστως θα φορέσεις μπαλαρίνες τον χειμώνα, με τη νοοτροπία του ‘δεν κάνει και τόσο κρύο’ ή ένα λευκό φόρεμα με κάτω από 20 βαθμούς.

Trend: Δερμάτινα πανωφόρια

Καρκίνος

 

Είσαι παρατηρητική και έχεις έντονη διαίσθηση, που σημαίνει πως μπορείς να προβλέψεις trends πριν καν συμβούν. Απλά ήξερες πως τα 90s θα επιστρέψουν στη μόδα και ήδη ετοιμάζεις την γκαρνταρόμπα σου με βάση την Άνοιξη 2017.

Trend: Βελούδο

Λέων

 

Έχεις ιδιαίτερα ταλέντα και σου αρέσει να κάνεις την παρουσία σου αισθητή φορώντας τα πιο εκκεντρικά ρούχα. Το καλύτερο κομμάτι της ημέρας σου είναι όταν κάποιος προσέχει την καινούρια σου μπλούζα ή τσάντα ενώ κι εσύ πάντα κάνεις κοπλιμέντα χωρίς δισταγμό.

Trend: Λεοπάρ

Παρθένος

 

Προτιμάς πρακτικά κομμάτια που έχουν διάφορες ιδιότητες όπως ένα φόρεμα που μπορεί να φορεθεί μέρα-νύχτα. Αν ένα ρούχο είναι πολύπλοκο να φορεθεί ή χρειάζεται μεταποίηση, άστο καλύτερα.

Trend: Φόρεμα-γιλέκο

Ζυγός

 

Η πολυτέλεια είναι το δεύτερό σου όνομα και δεν σε πειράζει να χαλάσεις λίγα παραπάνω χρήματα σε κομμάτια που το αξίζουν. Όταν το ποιότητα αντί για ποσότητα είναι το motto σου, δεν θα το σκεφτείς δύο φορές για να αγοράσεις αυτή την υπέροχη τσάντα.

Trend: Πολυτελείς γούνες

Σκορπιός

 

Είσαι γεννημένη αρχηγός, πράγμα που σημαίνει πως έχεις ήδη δυναμικά outfits στην ντουλάπα σου. Το στιλ σου μεταφράζεται ως “δεν παίζω παιχνίδια” και παρουσιάζει έναν cool και απαθή αέρα στους γύρω σου.

Trend: Κοστούμια

Τοξότης

 

Έχεις μία χρωματιστή ντουλάπα που εκφράζει και την προσωπικότητά σου. Ενώ οι περισσότερες γυναίκες τείνουν προς το μαύρο κλασσικό φόρεμα, εσύ θα διαλέξεις εκείνο το κόκκινο. Η αγάπη σου για τα χρώματα δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Trend: Ροζ με ροζ

Αιγόκερως

 

Είσαι φιλόδοξη και σοφιστικέ άρα διαλέγεις κλασσικά ρούχα που απαιτούν την προσοχή του κόσμου. Προτιμάς λιγότερο έντονα χρώματα αλλά φέτος το φθινόπωρο σκέφτεσαι να δώσεις στην ντουλάπα σου μία μικρή ανανέωση.

Trend: Όμορφα καρό

Υδροχόος

 

Είσαι αντισυμβατική και πιστεύεις στη δύναμη της έκφρασης μέσω της μόδας. Μία μέρα μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα boho και την επόμενη να νιώθεις σαν μοντέλο της Gucci. To στιλ σου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με μία λέξη και έτσι είναι μία τέλεια στιγμή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο.

Trend: Metallics

Iχθείς

 

Είσαι πνευματική και σου αρέσει να αναφέρεσαι στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει πως τα vintage μαγαζιά είναι ο παράδεισός σου. Μπορείς να περάσεις μια ολόκληρη μέρα να ψάχνεις στις κρεμάστρες για κρυμμένους θησαυρούς και σκεπτόμενη πώς να τα συνδυάσεις.

Trend: Βικτωριανός ρομαντισμός