STYLE

Αυτός ο άντρας έφτιαξε ένα φόρεμα από 12.000 Lego και το αποτέλεσμα είναι τρελό

Ένας πολύ ταλαντούχος σύζυγος και απ' οτι φάνηκε τεράστιος fan των Lego έφτιαξε ένα φόρεμα και μία τσάντα που αποτελούνταν από 12.000 κομμάτια. Όντως.

Η ιδιοφυΐα πίσω από τις δύο δημιουργίες είναι ο Brian D’Agostine, γνωστός και ως Dag’s Bricks στην κοινωνία των ..Lego. Δημιούργησε λοιπόν το κλασσικό μαύρο φόρεμα για το Bricks Cascade, ένα ετήσιο Lego συνέδριο και έκθεση. Στο συγκεκριμένο event, ενήλικες fans των Lego συναντήθηκαν για να δείξουν τις δικές τους δημιουργίες αλλά και να φτιάξουν μοναδικά αντικείμενα από Lego. Για τον D’Agostine αυτό σήμαινε να χρησιμοποιήσει 12.000 κομμάτια για να φτιάξει ένα επικό φόρεμα.

Καθώς ο D’Agostine έκανε βόλτες γύρω γύρω στο event με τη γυναίκα του, τους ρωτούσαν συνεχώς αν αυτά ήταν όντως Lego -και αν ήταν άνετο. Οι πιο πολλοί fans τους ήταν έφηβα κορίτσια, μεγαλύτερες γυναίκες αλλά και μερικοί άντρες που ήταν ιδιαίτερα φιλόφρονες. ‘Πολλοί απ΄τους άντρες ήταν αρκετά λογικοί έτσι ώστε να ρωτήσουν πριν βγάλουν φωτογραφίες ή για να αγγίξουν το φόρεμα,” είπε ο D’Agostine. Και εκτός απ’ όλα αυτά, ο D’Agostine έφτιαξε και ένα παπιγιόν, ζώνη και γυαλιά από Lego για να ταιριάζουν.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του φορέματος -και μείνε με το στόμα ανοιχτό.