CELEBRITIES

Η Dita Von Teese κλείνει το μάτι στις νέες μανούλες

Μπορεί να μην έχει η ίδια παιδιά, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το "κλείσει το μάτι" στις γυναίκες που λένε "ναι" στη μητρότητα. Ο λόγος για την απόλυτη σταρ του burlesque Dita Von Teese, που λάνσαρε μια νέα σειρά εσωρούχων και μάλιστα limited edition, ειδικά για νέες μητέρες.

Με σχετικά χαμηλό κόστος, η νέα αυτή σειρά της Dita που κυκλοφορεί σε συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Destination Maternity, περιλαμβάνει 5 σουτιέν και 3 σλιπ.

Τι λέει η ίδια για αυτό της το βήμα; “H συλλογή αυτή σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύει τη λάμψη του ρετρό, ενώ παράλληλα εμπνέει αυτοπεποίθηση και ανταποκρίνεται σε πρακτικές απαιτήσεις και καθημερινές ανάγκες της νέας μητέρας”.

Επίσης, αναφέρει ότι τα κομψά εσώρουχα είναι ένας απλός τρόπος να δημιουργήσει μια γυναίκα στιγμές πολυτέλειας και ομορφιάς, κάτι που εννοείται ότι αξίζει και στις νέες μητέρες.

H Dita ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο των εσωρούχων το 2009, όταν σχεδίασε κάποια κομμάτια για τη Wonderbra. Το 2012  λάνσαρε τα δικά της Von Follies, σειρά που περιλαμβάνονται και τα νέα εσώρουχα. Αν μας ρωτάς, φαίνονται πολύ σέξι και άνετα. Ξέεερει η Dita.