STYLE

Δοκιμάσαμε όλα τα 70s κομμάτια του Kilo-Shop

Για το dressing room selfies του Οκτωβρίου μπήκαμε στο Kilo-Shop της Ερμού και ξετρυπώσαμε όλα τα 70s κομμάτια που θα συμπληρώσουν το φθινοπωρινό σας look.

Από suede φούστες και jackets, σε σαλοπέτες και ψηλές μπότες, τα δοκιμάσαμε όλα για να μην χρειαστεί να το κάνετε εσείς.

To πουκάμισο-φόρεμα

 

Πουκάμισο 6,60 €, Zώνη 3,70 €, Μπότες 22,10€

Από τη συλλογή με τα μεταξωτά πουκάμισα και σε αποχρώσεις της ώχρας, μπορεί να φορεθεί ως φόρεμα αλλά και ως oversized πουκάμισο συνδυασμένο με ζώνη και ψηλές μπότες. Το απόλυτο look για όσο ακόμα το φθινόπωρο.. Δεν είναι φθινόπωρο.

Το ψηλόμεσο jean

 

 

Suede jacket 20 €, Πουκάμισο 5,50 €, Ψηλόμεσο jean 22 €

Το απόλυτο must σε πίο φαρδιά ή στενή γραμμή και συνδυασμένο με πουκάμισο με μυτερό γιακά και patterns σε γήινα χρώματα. Συνδυάστε με oversized suede σακάκι στα ίδια χρώματα για τις πιο κρύες μέρες.

Το σορτσάκι

 

Culture Vintage σορτσάκι 30 €, Βελούδινη μπλούζα Pierre Cardin 9 €, Φουλάρι tyral 5 €

Συνδυασμός από 2 διαφορετικά υφάσματα, suede και βελούδο, μη διστάσετε να κάνετε το mix and match. Προσθέστε φουλάρι με pattern στα ίδια χρώματα και ψηλές μπότες για ένα ολοκληρωμένο 70s look.

Η φούστα

Δαντελενιο πουκάμισο 7,20 €, Suede φούστα 26 €

Σε απόχρωση ανοιχτό μπεζ και ανθρακί, η συγκεκριμένη φούστα είναι από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου. Συνδυασμένη με δαντελένιο πουκάμισο ή crop top, αποτελεί ένα καθημερινό και άνετο outfit.

H σαλοπέτα

 

Σαλοπέτα Wrangler 39 €

Από μεγάλη συλλογή με σαλοπέτες, είναι από τα πιό άνετα κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Συνδυάστε με crop top, πουκάμισο ή πουλόβερ.