STYLE

Δοκιμάσαμε παλτά στα Zara για να μην χρειαστεί να το κάνεις εσύ

Παλτά, κάπες, suede, λαδί και παστέλ: Φροντίσαμε να βρούμε τα καλύτερα πανωφόρια για τις κρύες μέρες του 2016 και τα δοκιμάσαμε όλα για να μην χρειαστεί να το κάνετε εσείς.

Baby Pink

 

Παλτό 49.99 €

Ένα απ’ τα δύο χρώματα που ανακοινώθηκαν τα χρώματα για το 2016, το baby pink ή ροζ παστέλ είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε πανωφόρι αν θέλετε κάτι ζεστό και φωτεινό. Σε ίσια γραμμή, με ευθεία κοψίματα -απλό και chic.

Oversized

 

Παλτό 49.99 €

Σε πιό φαρδιά γραμμή και σε ανοιχτή απόχρωση του γκρί, το συγκεκριμένο μπορεί να φορεθεί με ό,τι, όποτε. Με κουμπί που κλείνει σε στυλ “φάκελος” και ανοιχτή λεμόκοψη, πολύ ζεστό και πολύ fluffy.

Baby Blue

 

Παλτό 49.99 €

Το δεύτερο χρώμα για το 2016, baby blue ή μπλέ παστέλ, στο πιό μαλακό και ζεστό παλτό που θα φορέσετε ποτέ, ενδεχομένως. Σε πιό ρομαντική γραμμή, με μία δόση vintage και girly – *AΓΑΠΗΜΕΝΟ*.

Η κάπα

 

Κάπα 49.99 €

Κάπα με λίγο γιακά, με ίσια κοψίματα και δερμάτινη λεπτομέρεια στις μπροστινές ραφές. Τρείς λέξεις. Ζεστό, βολικό, κομψό.

Suede

 

Παλτό 49.99 €

Σε βαθιά απόχρωση του λαδί και από πάνω μέχρι κάτω suede, το παραπάνω είναι το ιδανικό αν θέλετε κάτι σε λεπτό -σχετικά- ύφασμα και λίγο πιό αέρινο αν δεν χρειάζεστε κάτι για πολύ κρύο. Με ζώνη, επίσης suede, που δένει στη μέση και στυλ καπαρντίνας είναι ό,τι καλύτερο για πρωϊνές και απογευματινές βόλτες.