ΓΑΜΟΣ

10 ιδέες για όσες δε θέλουν να φορέσουν νυφικό

Εάν οργανώνετε τον καλοκαιρινό σας γάμο, εάν είστε λίγο της τελευταίας στιγμής, εάν βαριέστε τις υπερβολές σε νυφικά αλλά ακόμα και αν είστε καλεσμένη σε γάμο θα πρέπει να δείτε τι βρήκαμε κάνοντας διαδικτυακό οφθαλμόλουτρο.

Πάρτε λοιπόν ιδέες για τα καλύτερα non bridal dresses με τη βοήθεια του Yes I Do.gr.

Kate Moss for Topshop, Crochet Lace Maxi Dress. Αν είστε λάτρεις του στυλ καφτάνι και του ethnic στοιχείου ή αν έχετε οργανώσει ένα γάμο σε νησί τότε το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αυτό που ψάχνετε. 

 

Asos, Bandeau Maxi Dress, για καθαρά minimal εμφάνιση.

 

MICHAEL, Michael Kors, Bronderie Anglaise Cotton-Voile Maxi Dress. Μετά το λανσάρισμα του groom tuxedo ο Michael Kors προτείνει ”χαλαρή διάθεση” για την νύφη που ξέρει ότι το less is more.

 

Topshop, Sixties Lace Shift Dress. Λατρεία στα 60’s και καλλίγραμμα ποδαράκια θέλει αυτό το υπέροχο δαντελένιο σύνολο.

 

Diane von Furstenberg, Lace Dress – Zarita. Απλότητα και φινέτσα σε ένα φόρεμα που θα το έχετε και για άλλες εμφανίσεις!

 

Jill Jill Stuart, Strapless Metallic Dot Tea Length. Εάν είσαι fan του συνδυασμού vintage και ρομαντισμός τότε το παρακάτω φόρεμα είναι για σένα!

 

Zara, Maxi Dress with Fine Straps. Η safe και οικονομική επιλογή για όσες δεν θέλουν να ξοδευτούν και πολύ αλλά να διατηρήσουν την κομψότητά τους.

 

ASOS, Premium Lace Midi Dress. Για εσάς που αγαπημένο σας τραγούδι είναι το κορίτσι του Μάη και έχετε και μια δόση hipster μέσα σας.

 

Vince Camuto, Chiffon Overlay Maxi Dress. Λάτρεις της απλότητας και της διαφάνειας ενωθείτε!

 

Boutique, Sleeveless Soutache. Εδώ έχουμε την περίπτωση συνταγής, λίγο κλασική γραμμή, λίγο απλότητα, λίγη δαντέλα και είμαι έτοιμη για το Yes I do!

 

Extra Yes I do Tip: Εάν είστε τύπος που ψωνίζει αρκετά από το διαδίκτυο να θυμάστε ότι η αποστολή διαρκεί τουλάχιστον 20 εργάσιμες μέρες. Συνυπολογίστε και το διάστημα επιστροφής, εάν κάτι πάει στραβά π.χ. το μέγεθος δεν είναι καλό ή υπάρχουν κάποια ελαττώματα, που φυσικά δεν το ευχόμαστε. Συνεπώς πάντα να κοιτάτε τους όρους αποστολής και επιστροφής για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

10 πράγματα που έμαθα για τον γάμο, από τον.. γάμο μου

Σταύρος Σακάτος: “Τα τέλεια νυφικά μαλλιά είναι τα φυσικά” #23HairCreations