STYLING TIPS

8 styling tips για να είσαι η πιο εναλλακτική νύφη

Σκέφτεσαι ότι δεν θες να είσαι η κλασσική νύφη με το νυφικό τούρτα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ υπερπαραγωγή; Θέλεις ο γάμος σου να είναι διαφορετικός από τους άλλους;

Ψάχνεις να βρεις τρόπους να ξεχωρίσεις χωρίς όμως να σε παρεξηγήσουν οι συγγενείς και οι φίλοι ότι δεν ακολούθησες την πεπατημένη; Το Yes I Do.gr μας δίνει τις καλύτερες συμβουλές.

Ξεχώρισε κάνοντας μια επιλογή από mix-and-match κομμάτια όπως π.χ. μια φούστα και ένα τοπ σε ευέλικτες αποχρώσεις του λευκού και του εκρού. Θα αισθάνεσαι πιο άνετα και μην ξεχνάς ότι θα μπορείς να τα φορέσεις και after your wedding!.

Φόρεσε τα κοσμήματα που φοράς στην καθημερινότητά σου, είτε αυτό λέγεται statement βραχιόλια, είτε το σκουλαρίκι που έχεις στη μύτη, είτε ένα κειμήλιο μενταγιόν που δεν θες να αποχωριστείς. Έτσι θα εκπληρώσεις και το something old που ”απαιτείται” να φοράς αλλά θα δώσεις στο νυφικό σου σύνολο ένα πιο προσωπικό ύφος.

Βάλε την ανθοδέσμη πάνω στο νυφικό! Όχι δεν σου κάνω πλάκα. Διάλεξε ένα νυφικό με floral print. Σπάνια βλέπουμε νυφικά με τέτοιου είδους σχέδια και για αυτό το λόγο θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, άσε που μπορείς με αυτό τον τρόπο να μην κρατάς και εσύ αλλά και εκείνος ανθοδέσμη!

Πες Yes I do στο χρώμα. Όχι δεν είναι πλέον ούτε κιτς ούτε κλισέ ένα χρωματιστό νυφικό, αντιθέτως θα κάνεις τη διαφορά.

Go natural. Φτιάξε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου όπως θα τα έφτιαχνες κάθε μέρα! Είναι απολύτως φυσιολογικό να θες να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου αλλά ταυτόχρονα δεν θες να μην αισθάνεσαι ο εαυτός σου. Για να αποφύγεις το ”was it really you that bride?” Go natural και πρόσθεσε μικρές πινελιές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Κάνε την ανατροπή και βάλε μετά το μυστήριο ή στη δεξίωσή σε περίπτωση  ψυχρούλας ένα military ή leather jacket. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να ξαναβάλεις το κλασικό γούνινο μπολερό ή μια σατέν εσάρπα;Think long term.

Minimalize it! Ω ναι, αν επιλέξεις μινιμαλισμό κάνε το σωστά. Μη φορέσεις καθόλου κοσμήματα, εκτός φυσικά από το δαχτυλίδι, και ακόμα περισσότερο αν ολοκληρώνει το σύνολό σου ένα πέπλο. Extra Yes I do tip: Μην ξεχάσεις για αυτή την επιλογή, το Go natural που είπαμε πιο πάνω και όλη εμφάνιση θα φαίνεται σκόπιμη με την καλή έννοια.

Think Jumpsuits. Αντί για νυφικό και εάν ο σωματότυπός  σου το επιτρέπει διάλεξε ένα Jumpsuit. Ακόμα όμως και αν δεν το τολμήσεις αξίζει να το δοκιμάσεις. Τι λες σε έπεισα;

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Solo Victoria Atelier!Your bridal dream, becomes reality

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά το γάμο σου! #afterweddingtips