STYLE

Πώς να σώσεις ένα outfit που δεν σου αρέσει

Το InStyle.gr μας δίνει συμβουλές για να "σώσουμε" ένα σύνολο που δεν μας αρέσει.

Πολλές φορές σκεφτόμαστε ρούχα που στη θεωρία ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους αλλά στην πράξη δεν μας αρέσουν και πολύ. Ο καθρέφτης μας διαμαρτύρεται, είτε γιατί όντως το σύνολο που έχουμε επιλέξει δεν είναι και το καλύτερο, είτε γιατί δεν έχουμε καλή διάθεση και μας φταίνε τα πάντα. Μην ανησυχείτε, συμβαίνει σε όλες -πολύ πιο συχνά απ’ ότι θέλουμε να παραδεχτούμε. Υπάρχουν λύσεις που θα σώσουν την κατάσταση ειδικά όταν βιάζεστε και δεν είστε σε θέση να βρείτε από την αρχή καινούριο outfit.

1. Αν φοράτε κάποιο πανωφόρι, όπως denim μπουφάν, δοκιμάστε να το δέσετε στη μέση σας για να δώσετε άλλη διάθεση στο σύνολο.

2. Δοκιμάστε να παίξετε με τα μαλλιά σας. Ένα έξυπνο ή edgy χτένισμα σαν της Jessica Hart σίγουρα θα σας κάνει να δείτε το όλο σύνολο με άλλο μάτι.

3. Βάλτε ένα έντονο κραγιόν όπως η Gwen Stefani. Σας το έχουμε ξαναπεί άλλωστε, πως αυτού του είδους τα κραγιόν κάνουν τα ρούχα σας να φαίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα, ακόμα και αν πρόκειται για ένα σύνολο που αποτελείται από basic κομμάτια.

4. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε layering μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη σειρά των κομματιών που έχετε επιλέξει, αυτό που είναι μέσα να το φορέσετε απ’ έξω κ.ο.κ.

5. Φορέστε ένα φουλάρι ή μια εσάρπα όπως έκανε η Rita Ora. Σίγουρα θα έχει τελείως διαφορετικό ύφος το ντύσιμό σας και είναι πολύ πιθανό το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει.

Να θυμάστε πως δεν υπάρχει κατάσταση που δεν μπορείτε να σώσετε και πως δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός κάθε φορά που δεν σας αρέσει τίποτα. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμη όταν το ρολόι δείχνει 8:45 και πρέπει να είστε στο γραφείο στις 9:00, αλλά ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.

Ακολουθήστε τα tips μας και θα μας θυμηθείτε.

 

Διαβάστε ακόμα στο InStyle.gr

The roundup: Τα δέκα πιο αξιομνημόνευτα celebrity καρέ που είδαμε τελευταία

Shopping time: Δέκα φθινοπωρινά κομμάτια για κάθε σωματότυπο