STYLE

Μάθε πως να φορέσεις την μίντι φούστα στο γραφείο

Το savoirville.gr σου δείχνει πως να φορέσεις τη μίντι φούστα στο γραφείο.

Ένα από τα καθημερινά ερωτήματα που μας βασανίζουν το πρωί είναι το τι θα φορέσουμε και πιο συγκεκριμένα το τι θα βάλουμε στη δουλειά. Σε αυτό, λοιπόν, το ερώτημα ήρθε να απαντήσει ένα από τα κυρίαρχα trends της φετινής σεζόν, η midi φούστα. Η midi φούστα έχει κάτι vintage, κάτι μοντέρνο αλλά και κάτι θηλυκό που είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το γραφείο.

Μπορείς να συνδυάσεις τη midi φούστα σου με καρώ πουκάμισο ή μπλούζα. Το ντύσιμό σου θα φαίνεται έτσι πιο απλό και καθημερινό, ειδικά αν βάλεις και χρυσά αξεσουάρ ή κάποιο ρολόι.

 

Ένα look που μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο είναι φλοράλ φούστα με μονόχρωμη μπλούζα σε παστέλ ή nude χρώμα που αναδεικνύει τη φούστα αλλά δίνει και έναν πιο girly τόνο στο ντύσιμό σου για τη δουλειά.

 

Αν δεν είσαι τόσο φαν του φλοράλ, μπορείς πάντα να συνδυάσεις μια μονόχρωμη φούστα με μπλούζα στο ίδιο χρώμα. Και αν αισθάνεσαι πιο extreme μπορείς να φορέσεις μπλούζα σε διαφορετικό χρώμα ή ακόμα και neon.

 

Ένας ασφαλής συνδυασμός που θα σου λύσει τα χέρια είναι το άσπρο-μαύρο. Μπορείς για παράδειγμα να βάλεις μαύρη φούστα άσπρη μπλούζα (ή αντίστροφο), ενώ αν προτιμάς κάτι πιο fashion approved μπορείς να παντρέψεις διαφορετικά prints ή σχέδια που κάνουν το look σου πιο ιδιαίτερο.

 

Διαβάστε ακόμα στο Savoirville.gr

“ΦΥΣΗΞΕ” ΜΠΟΕΜΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ

XCLUSIVE ELEMENTS: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΟ AXDW