STYLE

Μία Lady στο πετάλι

Κάτι που έχουν πιάσει λιγάκι τα κρύα και έχουμε βγάλει τις κάπες και τους μπερέδες από το πατάρι, κάτι που ανυπομονούσαμε να φορέσουμε τις μίνι πλουμιστές φουστίτσες μας με τα οπακ καλσόν μας και κάτι που αυτό το σαββατοκύριακο θα γίνει το Tweed Run στις Σπέτσες, και δεν θέλαμε και πολύ για να μας πιάσει αυτή η ανησυχία για το πώς γίνεται να είμαστε και καβάλα πάνω στο ποδήλατό μας, αλλά ταυτοχρόνως να έχουμε και τη στάμπα της très chic περσόνας.

Τι κάνει λοιπόν κάθε κορίτσι που θέλει να πάρει έμπνευση; Ψάχνει, ψάχνει και ψάχνει. Στην αναζήτησή μας, πέσαμε πάνω στο blog Bikes and Babes. Αρκετά λεπτά χάσαμε χαζεύοντας στυλάτα κορίτσια από τις μεγάλες μητροπόλεις το όμορφου τούτου κόσμου πάνω στο ποδήλατό τους.

 

 

 

Πέσαμε πάνω στο βιβλίο Cycle Chic του Mikael Colville-Andersen, όπου εννοείται πως το αγοράσαμε για να χαζεύουμε κάθε μέρα τους high-tech roadies και τους tweed-sporting bankers που αλωνίζουν οικολογικά στους δρόμους του Τόκιο, του Λονδίνου, του Παρισού, της Κοπενχάγης και της Νέας Υόρκης πάνω στις δυο τους ρόδες.

 

 

 

Αναζητήσαμε τους Tweed Runners (να ξέρουμε τι θα φορέσουμε, δηλαδή, και εμείς στον αγώνα, γιατί εννοείται ότι θα πάμε στις Σπέτσες).

 

 

 

Βρήκαμε μέχρι και πώς μπορούμε να βάψουμε εμείς οι ίδιες το ποδήλατό μας χάρη στις οδηγίες του a beautiful mess.

 

Και αφού τα κάναμε όλα αυτά τώρα είμαστε έτοιμες να κατακτήσουμε τα στενά και τις λεωφόρους της Αθήνας.

Έτοιμες κορίτσια;