SHOPPING

Πώς να “κρύψεις” τα κιλά των διακοπών – Έξυπνες λύσεις

Η μέρα μας στις διακοπές κυλούσε κάπως έτσι: μια στάση στο φούρνο για πρωινό, μια κρύα μπυρίτσα στην παραλία λίγο πριν το μεσημεριανό και "φέρε μας σε παρακαλώ και άλλη μια μερίδα πατάτες μαζί με τα καλαμαράκια και λίγο πάγο για το ούζο που τελείωσε".

Σίγουρα θα επισκεφτήκαμε και ένα ταβερνάκι με τις σπεσιαλιτέ του νησιού και μετά δεν μπορούσαμε να μην πάμε σε ένα μπαράκι που έχει φοβερά κοκτέιλ. Και πολύ καλά κάναμε, διακοπές ήμασταν.

Στην υγειά μας τα ποτάκια μας και ένα τελευταίο σφηνάκι. Α ξέχασα και πριν πάμε για ύπνο (μετά τις 02:00) να φάμε κάτι γιατί ήπιαμε αρκετά και θα μας πονέσει το στομάχι μας (από δικαιολογίες καλά πάμε). Τα γλύκα και τα παγωτά στο ενδιάμεσο τα ανέφερα; Θα τα ανέφερα. Κάπως έτσι κύλησαν οι διακοπές μας, αγκαλιά με πολλές θερμίδες.

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και τώρα που γύρισες από τα ταξίδια σου, εκτός από ότι πρέπει να πληρώσεις το ΤΕΒΕ και τον ΕΝΦΙΑ, πρέπει να δώσεις και λογαριασμό στη ζυγαριά που με τόσο κόπο και προσπάθεια την είδες να κατεβαίνει το χειμώνα.

Χαλάλι σου κορίτσι μου και μπράβο σου και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάμε διακοπές γιατί αυτές μας ανανεώνουν και μας αναζωογονούν. Εμείς σου έχουμε μικρά styling tips πως να κρύψεις τα 1,2,3 κιλάκια της ανεμελιάς και της καλοπέρασης.

Περίπτωση 1η

Αν είσαι από τις κοπέλες που ο ποπός σου γίνετε πιο τσουπωτός και τα μπουτάκια σου επίσης τότε τόνισε τη μέση και το στήθος σου παραπάνω. Φόρεσε μια φούστα με μια ζώνη που θα αναδεικνύει τη σιλουέτα σου.

Στη Μόδα είναι και θα σε βοηθήσει: η μπλούζα που να έχει μεγάλο ντεκολτέ με κορδόνια lace up για να κεντρίζεις τα βλέμματα στο πάνω μέρος του κορμιού σου.

Μπλούζα Glamourous 24,89€

Ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ Sugarfree 24,95€

 

Μακρυά φούστα Annie P 155€

Περίπτωση 2η

Αν η κοιλίτσα είναι το αδύνατο σημείο σου, τα κιμονό, τα γιλέκα και ριχτές μπλούζες θα είναι τα αγαπημένα σου κομμάτια.

Στη Μόδα είναι και θα σε βοηθήσει:οι μπλούζες με παρτούς ώμους.

Μπλούζα Celestino 19,99€

Μακρύ γιλέκο Celestino 11,99€

 

Φόρεμα Top Secret 38,90€

Περίπτωση 3η

Αν ανήκεις  στη κατηγορία που λατρεύουν οι άντρες δηλαδή μεγαλώνει το στήθος άλλα δυστυχώς και τα μπράτσα, οι μπλούζες με 3/4 στο μανίκι είναι ιδανικές.

Στη Μόδα είναι και θα σε βοηθήσει: Η διαφάνεια στα μανίκια είναι το τέλειο καμουφλάζ.

Μπλούζα Zara 29,95€

 

Μπροντερί μπλούζα Twenty-29 32,50€

Ολόσωμη κρουαζέ φόρμα Μotel Kimono 58,07€

Περίπτωση 4η

Τελευταία κατηγορία αν είσαι από τις τυχερές που “παίρνουν” σε όλο το σώμα να θυμάσαι, οι κάθετες ρίγες και τα παντελόνια καμπάνα λεπτένουν και ψηλώνουν το σώμα

Στη Μόδα είναι και θα σε βοηθήσει: Τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι φούστες χαρίζουν ύψος.

Φούστα με σκίσιμο River Island 34,56€

Καμπάνα Zara 59,95€

 

Ριγέ παντελόνι Pull & Bear 29,99€