SHOPPING

Top 15: Τα εσώρουχα που ερωτευτήκαμε

Βρήκαμε τα ωραιότερα εσώρουχα που μπορείς να φορέσεις τόσο για να είσαι άνετη στην καθημερινότητά σου όσο και για να βάλεις ''φωτιά'' στο κρεβάτι σου.

Βρακάκια

Σλιπάκι Dream On string, 6.50€, Triumph

Το νέο string της Triumph διαθέτει μοντέρνο κόψιμο και είναι χαμηλόμεσο για trendy look. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει διακοσμητικός φιόγκος και όλο είναι από δαντέλα.

Σλιπάκι Dream On mini, 7.50€, Triumph

Το σλιπ της Triumph είναι από δαντέλα, microfi bre και βαμβάκι. Θα το βρεις στα βασικά χρώματα: μαύρο, άσπρο και μπεζ του δέρματος.

Σλιπάκι Light Ultra Soft Hipster, 10.95 €, Sloggi

Τα πολύ μαλακά σλιπ της σειράς αποτελούνται από μαλακό Micromodal® Air ύφασμα, που έχει φυσικό άγγιγμα και είναι 20% καλύτερο από το κανονικό Micromοdal. Διατηρεί τη φόρμα του, εφαρμόζει τέλεια, περιορίζει την υγρασία και διασφαλίζει μοναδική άνεση.

Κόκκινο εσώρουχο με πουά, 11€, Happy socks

Χαμηλόμεσο εσώρουχο, σε κόκκινο χρώμα, με μαύρα πουά. Ένα ανάλαφρο εσώρουχο, που δίνει την αίσθηση, ότι κάθε μέρα είναι καλοκάιρι.

Kόκκινο εσώρουχο με λαχούρια, 11€, Happy socks

Χαμηλόμεσο εσώρουχο, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε και του κίτρινου, με σχέδιο λαχούρια. Ένα άνετο εσώρουχο, για τη σύγχρονη, δραστήρια γυναίκα.

Σουτιέν

Σουτιέν Tell me WHPM, 20.95 €, Triumph

 

Το συγκεκριμένο σουτιέν ανήκει στην σειρά “Basics”: με δαντέλα, microfi bre και βαμβάκι. Στα βασικά χρώματα: μαύρο, άσπρο και μπεζ του δέρματος. Αν φοράς λευκά μπλουζάκια, προτίμησε σε μπεζ χρώμα ώστε να είναι αόρατο!

Σουτιέν Sexy Angel WHU,  29.95 €, Triumph

 

Push-up σουτιέν, με λεπτομέρειες από θηλυκή δαντέλα, για sexy look. Γινέ και εσύ ένας sexy άγγελος για τον αγαπημένο σου!

Σουτιέν Stirring Whum, 25.50 €, Triumph

Η μοντέρνα σειρά Stirring, διαθέτει έντονα και τολμηρά prints. Διαθέτει τιράντες που παρέχουν εναλλακτικούς τρόπους στο πως θα φορεθεί. Ενσωματωμένη push-up ενίσχυση για πιο έντονο decollete. Προφορμαρισμένα cups, χωρίς ραφές που προσδίδουν απόλυτα λείο και όμορφο look.

Κερασί μπουστάκι, 27,00 €, Free People

Κερασί στράπλες μπουστάκι με δαντέλα που εκπέμπει ρομαντισμό. Χρησιμοποιείται ως τοπ ή ως εσώρουχο. Φορέστε το μέσα από oversized τοπ με διαφάνεια ή για να καλύψετε τα γυμνά μέρη του σώματος.

Τιρκουάζ σουτιέν, 47,90 €, Cosabella

Η σειρά Never say never είναι το best seller του brand και όχι άδικα. Το σουτιέν sweetie είναι φτιαγμένο από απαλή φλοράλ δαντέλα που αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα. Είναι πολύ σταθερό, χωρίς μπανέλες, με φαρδιά ελαστική πλάτη. Φόρεσε το μέσα από tank tops ή μπλούζες με μεγάλο άνοιγμα στη λαιμόκοψη για να αναδείξεις τη ρομαντική και sexy πλευρά σου.

Κορμάκια

Κορσές Charm Spotlight, 64.95 €, Triumph

Κορσές με μπανέλα, push up ενίσχυση, κεντήματα και διαφάνειες. Για εσένα φίλη μου που σου αρέσει να είσαι sexy και chic παράλληλα.

Κορμάκι, 71.96 €, Triumph

 

Κορμάκι με push-up ενίσχυση, ιδανικό για κάτω από οποιαδήποτε ρούχο. Εμπνευσμένο από τις πασαρέλες, μοντέρνο, με πουά τούλι και κλείσιμο μπροστά. Διαθέτει μαλακά, προφορμαρισμένα cups, ενώ δεν διαγράφει κάτω από τα ρούχα.

Bodydress, 74.95 €, Triumph

 

Body ανοιχτό στο μπούστο, έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί με το σουτιέν της επιλογής σου. Διαμορφώνει την περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών, με τις αντικυτταριτιδικές ιδιότητες του microfiber. Διαθέτει διακοσμητικές λεπτομέρειες στο πίσω μέρος και λωρίδες σιλικόνης για καλύτερη εφαρμογή και άνεση.

Bodydress, 49.95 €, Triumph

 

Bodydress για διακριτική διαμόρφωση με ανοιχτό decolette, ώστε να συνδυάζεται με σουτιέν της αρεσκείας σου.

Κορμάκι, 50.95 €, Triumph

 

Άνετο, λειτουργικό, ελκυστικό κορμάκι με ελαστική δαντέλα για ένα υπέροχο look. Ιδανικό για λευκά φορέματα.