STYLING TIPS

5 σύνολα για μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Κάποιων οι διακοπές δεν έχουν καν αρχίσει, κάποιων έχουν ήδη τελειώσει και κάποιων άλλων περιορίστηκαν στις καλύτερες παραλίες της Αττικής. Παρ' όλα αυτά η Αθήνα συνεχίζει να "βράζει" και γι' αυτό εμείς φτιάξαμε 5 σύνολα για το post-summertime sadness είτε έχετε μαυρίσει, είτε όχι. Ακολουθούν styling tips, προσδεθείτε.

Ρίγες, jean, Converse All-Stars = ο ορισμός του φετινού καλοκαιριού. Maxi ή mini φούστα με μπροστινά κουμπιά είναι ίσως το πιό άνετο κομμάτι για βόλτες στην Αθήνα. Συνδυασμένα με ένα headband ή οποιοδήποτε μαντήλι είναι εύκολο και stylish. Διαλέξτε διακριτικά κοσμήματα και ελαφρύ make-up.

Λευκό, cream και οποιοδήποτε γήινο χρώμα αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό για καλοκαιρινές εξορμήσεις στα στενά του κέντρου. Προτείνεται το total white με ένα touch χρυσού στα κοσμήματα και σανδάλια ή flatforms. Παντελόνες και culottes καθώς και πλεκτά crop tops παίρνουν bonus points.

Ψηλά gladiator σανδάλια αλά Kendall Jenner και άνετα playsuits με prints είναι το απόλυτο outfit για τη περίοδο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, που αναδεικνύει μαύρισμα και “φωνάζει” άνεση. Συνδυάστε με πολλά βραχιόλια για extra boho look και μονόχρωμο backpack ή τσάντα “φάκελο” για βραδινή βόλτα.

Black & white κιμονό, λευκά cropped jeans και ευκολοφόρετα sneaker flatforms. Ο πιό smart casual συνδυασμός για δουλειές μέσα στη πόλη, για τον απογευματινό καφέ ή για ένα χαλαρό ποτό. Συνδυάστε με ο,τιδήποτε ασημί ή προσθέστε αξεσουάρ με έντονο χρώμα για αντίθεση.

Αέρινη παντελόνα σε γήινα χρώματα και boho σχέδια, crop top σε παρόμοιες αποχρώσεις και δερμάτινα αξεσουάρ, όλα κοντά στο χρώμα του 2015, marsala. Συνδυάστε με σκούρο κραγιόν και σχεδόν ανύπαρκτο make-up και μην περιοριστείτε στο ένα ή δύο κολιέ ή δαχτυλίδια. Σε αυτή τη περίπτωση more is more για ένα ολοκληρωμένο 70s επηρεασμένο outfit.