STYLING TIPS

Δες πώς θα ντυθείς κομψά χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

Επειδή πάντα θα υπάρχει αυτή η φωνή μέσα σου που θα σου λέει να μην ξοδέψεις μια περιουσία σε ένα φόρεμα (και ευτυχώς) δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να δείξεις κομψή, χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το αντίθετο. Γνωρίζοντας μερικά απλά tips, μπορείς να κάνεις το ντύσιμό σου να δείχνει εμπνευσμένο από τις πιο ιδιαίτερες boutiques.

1) Απαλλάξου από τα έντονα σχέδια

Τα κραυγαλέα μοτίβα είναι υπερβολικά, σε αντίθεση με έναν απλό συνδυασμό χρωμάτων ή ουδέτερα σχέδια όπως το οριζόντιο ριγέ. Προτίμησε σχέδια και κομμάτια που δεν θα φαίνονται και δεν θα είναι εκτός τάσης σε λίγους μήνες.

2) Προτίμησε ένα χρωματικό θέμα

Βεβαιώσου ότι επιλέγεις ρούχα με σχετικές αποχρώσεις. Θα δείχνει πιο κομψό, από το να φορέσεις μαζί διάφορα φωτεινά χρώματα.

3) Less is more

Κλασική αρχή. Όσο περισσότερα αξεσουάρ φοράς, τόσο πιο πολύ υποβαθμίζεις το ντύσιμό σου. Επιπλέον, τα πολλά αξεσουάρ πότε είναι εντός και πότε εκτός μόδας, ενώ ένα κομψό ντύσιμο σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

4) Επένδυσε σε υφάσματα που μοιάζουν με μετάξι

Υφάσματα όπως το ρεγιόν και ο πολυεστέρας είναι απαλά όπως το μετάξι, χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία.

5) Δώσε προσοχή στην εφαρμογή

Ένα φόρεμα ή μία φόρμα που αγκαλιάζουν ιδανικά το σώμα σου φαίνονται έτη φωτός πιο ακριβά από ένα κακοραμμένο φόρεμα ενός πανάκριβου οίκου μόδας.

6) Άκου την Coco

Η Coco Chanel, λοιπόν, έλεγε να φοράς όλα τα αξεσουάρ που θες όταν ντύνεσαι αλλά μείνε με ένα και καλό πριν βγεις από την πόρτα. Μια statement τσάντα, γόβες και είσαι έτοιμη. Έτσι, θα αποφύγεις εκείνο το υπερφορτωμένο και σχεδόν κιτς λουκ.