STYLING TIPS

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα τζιν, τους λεκέδες και την ντουλάπα σου

Πόσες φορές δεν έχουν γίνει μικροατυχήματα όσον αναφορά στα ρούχα μας ή στα αξεσουάρ μας και δεν ξέρουμε πως να τα αντιμετωπίσουμε; Πόσες φορές θέλουμε συμβουλές για το τι να βάλουμε ή τι να πετάξουμε από τη ντουλάπα μας; Πόσες φορές δε θες εσύ να σου πουν ένα μυστικό ομορφιάς, να το ακολουθήσεις και να διαπιστώσεις ότι όντως λειτουργεί;

Εμείς βρήκαμε λύσεις στα παραπάνω προβλήματα και στις παρουσιάζουμε ελπίζοντας ότι θα σε καλύψουμε σε όλα:
Για τα αγαπημένα μας τζιν

*Για να διατηρήσεις την απόχρωση των σκούρων denim σου πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι ξύδι στο ξέβγαλμα. 

*Όταν τα αγοράζεις, ​​πρόσεχε η σύνθεση να είναι από βαμβάκι και ​πάνω από ​5% lycra. Βοηθάει τα ρούχα ​​να κρατήσουν το σχήμα τους​ και ​εφαρμόζουν τέλεια επάνω ​σου.

*Αν έχεις αμφιβολία για το νούμερο τζιν που θα πάρεις, προτίμησε το μικρότερο. Τα τζιν πάντα ανοίγουν καθώς τα φοράς

*Όταν κονταίνει​ς το τζιν σου, ζήτησε από το ράφτη να του προσαρμόσει το αρχικό στρίφωμα​ και να σαι σίγουρη πως ​το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.

*Το τζιν πάντα μαζεύει στο πλύσιμο όποτε καλό θα ήταν να το πλύνεις μια δυο φορές πριν το κοντύνεις.

Boyfriend τζιν Τοi & Μοi 79€

 

Skinny τζιν Toi & Moi 69€

 

 Παντελόνι σε ίσια φαρδιά γραμμή J Brand 127€

 

Για τους λεκέδες στα ρούχα

​​-Αν σου πέσει κερί σε ένα ρούχο, βάλε από πάνω ένα κομμάτι εφημερίδας και πέρασε το με το σίδερο. Μόλις την αφαιρέσεις, θα φύγει και το κερί μαζί της.

-​Για να καθαρίσεις ένα λεκέ από τα suede παπούτσια σου, πάρε λίγη ψίχα ψωμιού και άφησε τη να ξεραθεί. Στη συνέχεια τρίψε το λεκέ και θα εξαφανιστεί.

​-Χρησιμοποίησε λακ για να αφαιρέσεις ένα λεκέ από κραγιόν.​

-Για να φύγει ρετσίνι από τα χέρια σου ή από κάποιο ρούχο τρίψε το με οινόπνευμα.

-Για να αφαιρέσεις λεκέ από νερό στα δερμάτινα παπούτσια σου, ρίξε μερικές σταγόνες ξίδι σε κρύο νερό και τρίψε το​ν λεκέ με μια μαλακή βούρτσα ​μέχρι να φύγει.

-Το υγρό πιάτων ή  το αλάτι είναι θαυματουργά, αν έχει λεκιάσει ρούχο σου από λάδι. ​Χρησιμοποίησε τα αμέσως

​-Αν έχεις λεκέ από λάδι στην τσάντα​ σου​, κάλυψέ τον με ταλκ και άφησέ το ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί.

-​Αν λερώσεις το ρούχο σου μην τρίψεις το λεκέ. Προσπάθησε να τον αφαιρέσεις ταμποναριστά​, ​​για να μην​ εισχωρήσει βαθύτερα ​ ο λεκές ​στις ίνες του υφάσματος.

Δερμάτινη τσάντα Mark Jacobs 417€

Δερμάτινο μποτάκι  Miista 255,92€

Styling tips για τη ντουλάπα σου

*Για να οργανώσεις τη ντουλάπα σου τοποθέτησε ανά χρώμα και είδος τα ρούχα σου και βάλε τις ίδιες κρεμάστρες

*Ζήτησε από μια φίλη σου της οποίας το στιλ της σου αρέσει να σε βοηθήσει. Μπορεί να σου δώσει ιδέες για το πως να φορέσεις κάποια κομμάτια που εσύ δεν είχες σκεφτεί.

*Περιόρισε τα ρούχα της ντουλάπας σου κρατώντας πραγματικά τα ρούχα τα οποία φοράς και όχι αυτά που ίσως θα μπορούσες να τα βάλεις γιατί μαθηματικά το 95% αυτών  δε θα τα φορέσεις πότε.

*Αν δε έχεις χώρο στη ντουλάπα σου μη κρατάς τα κουτιά των παπουτσιών αλλά τοποθέτησε τα παπούτσια σου στο πάτο της ντουλάπας.

*Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις κάτι και δεν είσαι σίγουρη κανε κράτηση στο μαγαζί σκέψου το και τη επόμενη μέρα αν το θες αγόρασε το.

*Μην πλένεις ποτέ το μαγιό σου στο πλυντήριο παρά μόνο στο χέρι. Το πλύσιμο στο πλυντήριο θα το κάνει να χάσει την ελαστικότητά του και θα χαλάσει η εφαρμογή του

*Αν σε στενεύουν τα καινούρια δερμάτινα παπούτσια βάλε βαζελίνη στο εσωτερικό για ένα ολόκληρο βράδυ για να μαλακώσει το δέρμα​

Γόβα σουέντ Dolce & Gabbana 505€

 

Ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο Tory Burch 510€

 

Για σένα και μόνο​

-Είσαι έτοιμη να βγεις και σου έπεσε παραπάνω άρωμα. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι για να αφαιρέσεις την περιττή ποσότητα.

-Ένα τρικ για να φαίνεσαι ανεπιτήδευτα στιλάτη είναι να συνδυάσεις ένα βραδινό κομμάτι όπως ένα κουστούμι και βάλε καθημερινά άνετα παπούτσια ή ένα μεταξωτό παντελόνι ή μια φούστα με παγιέτες με ένα απλό t-shirt. 

-Τα πιο φαρδιά ρούχα και όχι αυτά που είναι τελείως εφαρμοστά θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη.

-Φόρεσε μια ζώνη κάτω από το στήθος. Θα τονίσεις το πιο λεπτό σημείο στο σώμα και θα φανείς πιο αδύνατη

-Για να φαίνονται τα πόδια σου πιο μακρυά και ψηλά φόρεσε γόβες σε Nude απόχρωση.

-Βάλε σκουλαρίκια​​ με clips​ ή ή κοκαλάκια για τα μαλλιά,​ με clips​ στις μπαλαρίνες ή τις γόβες σου ​για να τους δώσεις μια διαφορετική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή όψη.

​-Χρησιμοποίησε ταινία διπλής όψεως στο στρίφωμα του ρούχου σου  για να το κοντύνεις  αν δεν προλαβαίνεις να το πας σε ράφτη και θέλεις να το βάλεις

-Μη φοράς ποτέ τα ρούχα σου αμέσως μετά το σιδέρωμα. Θα τσαλακωθούν ακόμα περισσότερο. Περίμενε​ να κρυώσουν  και φόρεσε τα τότε.

-Στα σκουρόχρωμα ρούχα σου  ​φαίνονται πολύ οι τρίχες από κατοικίδια (αν έχεις) ή ακόμα και χνούδια από άλλα ρούχα. Βάλε χαρτοτέιπ στο χέρι σου και χάιδεψε το με απαλές κινήσεις μέχρι να καθαρίσει.

​-Βάλε μπουκάλια κρασιού  ή αναψυκτικού στις μπότες σου για να κρατηθούν όρθιες και να μη χαλάσει το  σχήμα τους​

-Ένα κομμάτι γυαλόχαρτο θα σε βοηθήσει να φύγουν οι κόμποι από πουλόβερ σου

-Αν σου τελείωσε η λακ και έχεις κακή μέρα, βάλε στα μαλλιά σου λίγο λεμόνι και θα στρώσουν όπως τα θες.

-Αν ξέμεινες από ρουζ, χρησιμοποίησε βαζελίνη και το κόκκινο κραγιόν σου, ανάμιξε τα και βάλε μια μικρή ποσότητα στα μήλα του προσώπου σου 

-Για να μη μαυρίζει το δέρμα σου από τα faux bijoux πέρασε το εσωτερικό τους με διάφανο βερνίκι νυχιών​.​
 

Άρωμα Chanel no. 5 123,75€

 

Σακάκι Mango 63,97€

Φούστα με παγιέτες Gestuz 106,64€

 

Λεπτή ζώνη  Toi & Moi 8,50€

 

Δαχτυλίδια σετ των επτά Asos 19,91€

 

 Σετ με καλλυντικά  Clarins 31€