STYLING TIPS

Styling Tips: Τι να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου

Ταιριάζουμε το μαγιό με το ρούχο μας ή όχι; Φοράμε πραγματικά ό,τι θέλουμε ή ακολουθούμε κανόνες; Θα σου πούμε.

Ε, όχι και κανόνες! Είπαμε διακοπές είμαστε, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε σικάτες και έτοιμες για για οποιαδήποτε ανατροπή των σχεδίων μας. Δηλαδή ένα ξαφνικό peach party, ένα φαγητό σε καλό εστιατόριο, ακόμα και βόλτα στο απέναντι νησί, έτσι για αλλαγή.

Πάνω από το μαγιό σου μπορείς να φορέσεις:

Ένα μακρύ ριγέ φόρεμα αν το φορέσεις με σαγιονάρες θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, MOG made of grace 17€.

 

 

Τα κιμονό είναι πολύ στη μόδα φέτος, τόλμησε να το φορέσεις πάνω από το ολόσωμο μονόχρωμο μαγιό σου και ένα τζιν σορτς,  Secret Boutique 55,16€.

 

Το κροσέ φόρεμα φοριέται πολύ και είναι άνετο, για να το αναδείξεις καλό θα ήταν το μαγιό να είναι στις ίδιες αποχρώσεις, DESPI SWIMWEAR 91€.

 

 

H φαρδιά  παντελόνα ταιριάζει τέλεια με τα μπικίνι, όπου το πάνω μέρος είναι στράπλες αν έχει και βολάν ή κρόσσια ακόμα καλύτερα, Asos 35.21€.

 

Το τζιν σορτς σίγουρα θα το έχεις μαζί σου, για να του δώσεις ένα ιδιαίτερο στιλ βάλε μια  μπλούζα με κρόσσια και ένα ψάθινο καπέλο, No Fashion Way 19€.

 

 

Οι τζιν ολόσωμες φόρμες φοριούνται πολύ φέτος, μη παραλείψεις να πάρεις μια μαζί σου και να την βάλεις  με μπικίνι ή με ολόσωμο μαγιό από μέσα Asos 49.29€.

 

 

Μια ολόσωμη φόρμα σε πάλ ή ακόμα και σε γήινες αποχρώσεις θα σε κάνει να νιώσεις άνετα όλες τις ώρες και οπουδήποτε και αν βρεθείς. Αν είναι στράπλες απέφυγε τα μαγιό που δένουν στο λαιμό, MOG Made Of Grace 18,75€.

Η μακριά φούστα με το σκίσιμο στο πλάι θα βολέψει πολύ, μπορείς να φορέσεις και το μπικίνι σου αλλά και το ολόσωμο μαγιό με τα κοψίματα Mi-Ro 84 €

 

 

 

Διάβασε ακόμα στο ladylike:

Ξέρω ποιο καπέλο θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

Πώς να κάνεις το σωστό αρχαιοελληνικό στιλ

20 ψηλοτάκουνα πέδιλα για όλα τα γούστα