ΤΣΑΝΤΑ

5+1 λόγοι να προτιμήσεις τις μικρές τσάντες αυτό το φθινόπωρο

"Πού πας τη βαλίτσα", "Πάλι με το σάκο;" και πολλά ακόμα τέτοιου ύφους σχόλια θα έχουν τύχει κάποιες από τις εμφανίσεις σου με την τεράστια μαύρη τσάντα που χωράει σχεδόν όλη σου την περιουσία μέσα ή με το backpack που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ.

Κι ενώ σε πρακτικό επίπεδο αυτά τα μεγέθη τσάντας είναι πράγματι πιο βολικά, καθώς μπορεί να βρίσκεσαι πολλές ώρες εκτός της βάσης και να έχεις ανάγκη να παίρνεις μαζί σου πολλά αντικείμενα, ωστόσο όταν η κουβέντα φτάνει στο αισθητικό κομμάτι, σίγουρα ένα hand bag ή μια μικρή τσάντα περασμένη χιαστή είναι ό,τι πιο ευέλικτο και κομψό μπορείς να διαλέξεις.

Κι αν δεν έχεις πειστεί ακόμα για του λόγου το αληθές, δες τους εξής 5+1 λόγους που θα σε κάνουν να δεις τις μικρές τσάντες όπως τους πρέπει, δηλαδή ως συνώνυμα του στυλ και της κομψότητας γι’ αυτό το φθινόπωρο.

1) Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να αναβαθμίσεις το look σου

Ειδικά αν πρόκειται για καλή ποιότητα δέρματος και προσεγμένη δουλειά στο χέρι, θα έχεις ένα σύνολο εξαιρετικά κομψό, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

2) Γλιτώνεις τον πόνο της πλάτης

Μικρότερο μέγεθος σε τσάντα σημαίνει ότι αναγκαστικά παίρνεις μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα και άρα δεν κουβαλάς περιττό βάρος.

3) Έχεις περισσότερη ευελιξία κινήσεων

Μπορείς να κρατάς τον καφέ σου, ψάχνοντας παράλληλα τα κλειδιά σου. Τι καλά!

4) Δίνεις χρώμα (ακόμα και πολύ έντονο) στην εμφάνισή σου άφοβα

Φαντάσου ένα white & black all time classic σύνολο, συνδυασμένο με κόκκινο hand bag (όπου κόκκινο, μπορείς να βάλεις φούξια, πράσινο, κίτρινο, γκρι, κλπ.). Τελειότητα.

5) Συνδυάζεται εξίσου όμορφα και με casual looks

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να το φορέσεις με cropped pants και τα sneakers σου;

5+1) Είναι πολύ πιο οικονομικές από τις full sized

Και μπορεί εκ πρώτης όψεως αυτό να μην σου λέει κάτι ιδιαίτερο, όμως η διαφορά γίνεται πολύ πιο αισθητή όταν πρόκειται για τσάντες επώνυμων σχεδιαστών.