STYLE

Τιάρα, πέπλο ή λουλούδι; Πώς θα ολοκληρώσεις το look σου ως νύφη;

Το Weddingplan.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας δίνουν tips και συμβουλές για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Η τελευταία πινελιά σε ένα νυφικό σύνολο είναι το συμπλήρωμα των χτενισμάτων σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη, τα οποία περιλαμβάνουν πέπλο, χτενάκια, τιάρες και κορδέλες, ανάλογα με το στυλ σας.

Τα νυφικά αξεσουάρ για τα μαλλιά περιλαμβάνουν τιάρες, κορδέλες και χτενάκια. Μπορούν να είναι καλυμμένα με πέπλο, ή διακοσμημένα με faux κοσμήματα, όπως πέρλες, κρύσταλλα και χάντρες.

Οι τιάρες συνήθως βρίσκονται πάνω από τα πέπλα. Οι κορδέλες ή ειδικές στέκες που συγκρατούν τα μαλλιά μπορεί να είναι διακοσμημένες με τον ίδιο τρόπο όπως οι τιάρες.

Τα χτενάκια είναι οδοντωτά και ωθούνται στο χτένισμα για να το κρατήσουν στέρεο. Μπορούν να είναι ελαφρώς ογκώδη και να καλύπτονται επίσης από ύφασμα ή κρύσταλλα. Αν και γενικά τα πέπλα θεωρούνται ξεχωριστά αξεσουάρ, μπορούν να συνδέονται με κάποιο άλλο.

Τα αξεσουάρ νύφης φοριούνται ως μέρος ενός συνόλου και οδηγούν την προσοχή προς τα πάνω τονίζοντας το χτένισμα και το μακιγιάζ της νύφης. Συνυπάρχουν αρμονικά με το νυφικό και άλλα στοιχεία της εμφάνισης όπως τα κοσμήματα και τα πέπλα, δημιουργώντας μια συνεκτική οπτική.

Το είδος των επικεφαλής στοιχείων για την ημέρα του γάμου σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η προσωπική προτίμηση, το χτένισμα και τον προϋπολογισμό. Μερικά headpieces μπορούν να βρεθούν μέσω online καταστημάτων λιανικής πώλησης σε καλύτερες τιμές στα νυφικά καταστήματα. Επιλέξτε ένα headpiece που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και ταιριάζει με την συνολική εμφάνιση σας.

Βεβαιωθείτε ότι το αξεσουάρ που θα επιλέξετε δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό σε μέγεθος για την ημέρα του γάμου σας σύμφωνα με το χτένισμα και το μέγεθος του κεφαλιού σας. Οι γυναίκες με μικρότερο κεφάλι πρέπει να φορούν ανάλογα αξεσουάρ.

Εκτός από τα χτενάκια, τόσο οι τιάρες όσο και οι στέκες μπορεί να έχουν μικρά χτενάκια στις άκρες για να στηρίζονται στα μαλλιά της νύφης, κρατώντας το headpiece στη θέση του καθ ‘όλη την ημέρα του γάμου. Όλες οι επιλογές στολισμού του χτενίσματος ανάλογα με το ύφος τους, δημιουργούν ένα θέμα στο ντύσιμο σας. Για παράδειγμα, επιλέξτε λουλούδια για μια πιο casual εμφάνιση ή δοκιμάστε μια τιάρα για να ολοκληρωθεί μια πριγκηπική εμφάνιση.

 

Διάβασε ακόμα στο Weddingplan.gr:

H Άννα Ανεμομύλου μας προσκαλεί στο υπέρκομψο ατελιέ της

Συμβουλές για αγορά του ιδανικού μονόπετρου

Τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις νυφικά παπούτσια