STYLE

Women’ secret Καλοκαίρι 2015: Τα πάντα για όλες!

Κλέψτε τις εντυπώσεις και βρείτε τα δικά σας αγαπημένα εσώρουχα, μαγιό και αξεσουάρ μέσα από μια συναρπαστική γκάμα προϊόντων σε αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς και απίστευτα κολακευτικές γραμμές που είναι – και θα είναι -  πάντα στη Μόδα!

Ανακαλύψτε τι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα

Gym to swim: το sporty trend ήρθε για να μείνει. Ο συνδυασμός του φλούο με το μαύρο, τα crop tops και τα ψηλόμεσα μαγιό θα σας κάνουν να νιώθετε πιο σέξι από ποτέ, στην παραλία.

The Wrap bra: το “must have” αυτού του καλοκαιριού! Ένα πολυμορφικό σουτιέν, μονόχρωμο και σε μοτίβα, με μαξιλαράκι ή χωρίς, που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα δημιουργώντας ένα πολύ τολμηρό αποτέλεσμα. «Τυλίξτε» τον εαυτό σας σε μία ή και σε περισσότερες επιλογές!

Night Bath: απόλυτη κομψότητα, λάμψη, κοσμήματα, πούλιες, lurex και glitter… Φέτος τα night bathing suits έχουν σκούρα χρώματα και αναπαριστούν πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, για να απολαύσετε ατελείωτα ηλιοβασιλέματα στην παραλία.

Beyond the boho: το bohemian στυλ των φεστιβάλ στα 70s παραμένει πάντα άξιο προσοχής. Πληθώρα από κεντήματα και φλοράλ μοτίβα κοσμούν τα φορέματα, τις tunics και τα παρεό… για να δημιουργήσετε τα πιο ρομαντικά looks του καλοκαιριού.

Mix&Match Reversible: με ενίσχυση ή χωρίς, με ή χωρίς μπανέλα. Σε κανονική ή σε super sexy brazilian εκδοχή. Αμέτρητοι συνδυασμοί για να βρείτε το δικό σας αγαπημένο bikini.

Μαγιό με υφές: crochet, scallops,… Φρέσκιες συλλογές, εύκολες να φορεθούν και να συνδυαστούν, θηλυκές και πολύ γλυκές. Αυτό το καλοκαίρι γιορτάζουμε τις αμέτρητες επιλογές! 

 

Πολυμορφικά bikinis, λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς και brazilian γραμμές… Και φυσικά, αμέτρητες επιλογές σε σανδάλια, πετσέτες θαλάσσης, τσάντες για την παραλία σε όλα τα μεγέθη, tunics,καπέλα… Η beachwear συλλογή μας είναι ιδανική στο να προσφέρει άνεση τις χαλαρές καλοκαιρινές μέρες με μακριά jumpsuits και κοντά jumpsuits σε αμέτρητα χρώματα και υλικά που ταιριάζουν και συνδυάζονται με την swimwear collection για ένα τέλειο women’ secret total-look…

Απολαύστε με τη women’ secret ένα αξέχαστο καλοκαίρι που θα λατρέψετε… και θα σας λατρέψει κι’ αυτό!