STYLE

Χρωμοπαγίδα: Χρυσό, αξία ανεκτίμητη. Σαν εσένα

Το χρυσό χρώμα συμβολίζει πολυτέλεια, είναι διαχρονικό, πλούσιο, ανεκτίμητο και συνώνυμο της χλιδής. Είναι η ιδανική επιλογή για να δώσει μια πινελιά δύναμης και πολυτέλειας στα ρούχα, στα αξεσουάρ ή και στο σπίτι.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς χρυσό χρώμα είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος κι ότι όλα θα πάνε καλά. Οι γιαγιάδες λένε πώς το καφέ και το χρυσό χρώμα είναι τα χρώματα της αγάπης.
Το χρυσό ταιριάζει πολύ σε ανθρώπους με σταρένιο ή σκουρόχρωμο δέρμα, με θερμό τόνο και χρυσές αποχρώσεις, καστανόξανθα, καστανά ή και χάλκινα μαλλιά. Συνήθως τα μάτια τους είναι καστανά ή  πράσινα. Για τις υπόλοιπες γυναίκες δεν είναι ένα απαγορευτικό χρώμα, άλλα καλό θα ήταν να περιοριστείτε σε αξεσουάρ ή σε λεπτομέρειες.

Το χρυσό σαν κυρίαρχο χρώμα σε ένα χώρο δηλώνει αποφασιστικότητα, τόλμη και δημιουργεί ένα δυναμικό σκηνικό. Μη ξεχνάς άλλωστε πολλοί είναι οι celebrities που έχουν χρησιμοποιήσει το χρυσό στη διακόσμηση των σπιτιών τους, ενώ συχνά θα το συναντήσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία. Τα διακοσμητικά αντικείμενα από χρυσό δίνουν μία υπέροχη νότα σε χώρους με απαλές αποχρώσεις καθώς φωτίζει και διαχέει μία λάμψη.

Βάλτε το χρυσό στη ζωή σας κορίτσια για να νιώσετε τυχερές ανεκτίμητες και πλούσιες.
 

Πλεκτό Sweewe 49€

 

Γυαλιά ηλίου Ray Ban 203€

 

Χρυσαφί τζάκετ  Numph 129€

 

Επίχρυσο ρολόι με μπρασελέ Folli Follie 200€

 

Βραχιόλι Folli Follie 60€

 

Αθλητικό Dolce & Gabbana 505€

 

Τσαντάκι Jimmy Choo 438€

 

Παντελόνι Finders Keepers 227€

 

 Σακίδιο πλάτης Mi-Pac 56,87€

 

Κολιέ New Look 28,42€

 

Φούστα BCBGeneration 85,31

 

Καράφα Form 140€

 

Φωτιστικό Stanley 340€

 

Μικρό διακοσμητικό GOLDIES 58€