ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλει να ανοίξει φούρνο και να γεράσει σαν την Raquel Welch

Έχει μια φρεσκάδα η Μπέττυ Μαγγίρα. Έχει μια αύρα που σου φτιάχνει την διάθεση. Αυτό παθαίνω όποτε την έχω συναντήσει. Είναι πάντα όμορφη και χαμογελαστή.

Έτσι και σήμερα στην παιδική χαρά που την περιμέναμε για την συνέντευξη. Ήρθε πρωί πρωί με το χαμόγελο και μας έφτιαξε την διάθεση. Μιλήσαμε για την μητρότητα, για τις δύο κόρες της, για τον καλύτερο φίλο της, τον άντρα της Δημήτρη Μάζη, για την επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια στο θέατρο.

Αντιμετώπισε με σεβασμό κάθε ερώτηση που της έκανα, κι ακόμα και όταν μου ξέφυγε και την ρώτησα την ηλικία της είχε το χιούμορ να απαντήσει. Η Μπέττυ είναι μια “υπερβολική” προσωπικότητα. Δεν μπορείς να την αγνοήσεις, δεν μπορείς να μην την κοιτάξεις. Δεν είναι ένα απλό κορίτσι. είναι πολλές γυναίκες μαζί. Είναι η Μπέττυ, που τώρα είναι μαμά και σύζυγος, είναι παρουσιάστρια, είναι ηθοποιός, είναι τραγουδίστρια, είναι μοντέλο, είναι μαγείρισσα, είναι η Raquel Welch, η Charlize Theron, η Whitney Houston και η Dolly Parton μαζί.

Είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται την ζωή, που δεν θέλει να ξυπνάει με γκρίνια, που θέλει να έχει μια ωραία οικογένεια που ευχαριστιέται την δόξα της  όταν την έχει, αλλά και δεν την αναζητά απελπισμένα όταν την χάνει. έχει όνειρα για εκείνη και την οικογένειά της, τολμάει στην καριέρα της και φοβάται μήπως μεγαλώνοντας δεν προλάβει να τα κάνει όλα. 

Δες όλη την συνέντευξη με την Μπέττυ Μαγγίρα. Χρειάζεσαι μόνο 14.52 λεπτά!

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πλέον μια μαμά

Τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο για την Μπέττυ, που πλέον την λένε μαμά. Έχει δύο κόρες, έναν σύζυγο, μια οικογένεια, για την οποία παραμέρισε τον εγωισμό της. Η μητρότητα της ήρθε μια χαρά, μας λέει, αλλά το να μην είναι πια ελεύθερη της στοίχισε. Δίπλα της πάντα ο Δημήτρης, αποφασισμένη να έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια στήριξαν ο ένας τον άλλο. Η Μπέττυ πιστεύει ότι μοιάζει με την μαμά της, η οποία ήταν μια δυναμική μάνα, δεν πιστεύει ότι είναι καταπιεστική, αν και έχει άγχος να είναι καλά τα παιδιά της.

 

“Δεν ξεπέρασα ποτέ το τρακ του live στο YFSF”

Η Μπέττυ επέστρεψε στην τηλεόραση με την συμμετοχή στο show “Your Face Sounds Familiar” του “Ant1”. μας λέει ότι της πήρε μερικά live να συνέλθει, ενώ τόνισε ότι δεν ξεπέρασε ποτέ το τρακ. Ευχαριστήθηκε την μεταμόρφωσή της ως Cher και καταευχαριστήθηκε την μεταμόρφωσή της ως Dolly Parton. Μετά το show τις έγιναν πολλές προτάσεις και βρίσκεται σε συζητήσεις για μιούζικαλ. Αν θα έκανε μια εκπομπή θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή τύπου Jimmy Fallon ή Ellen Degeneres. Αν θα άλλαζε κάτι στην τηλεόραση, αυτό θα ήταν κάποια πρόσωπα, ενώ αν ήταν να αλλάξει κάτι πάνω της, θα έβαζε περισσότερο στήθος.  

 

“Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω”

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναπολεί τις εποχές που ήταν μπουμπουκάκι και δηλώνει πώς την αγχώνει ο χρόνος. Μήπως μεγαλώσει και δεν προλάβει να κάνει όλα όσα θέλει. Στα εξήντα της θα ήταν να μοιάζει στην Raquel Welch, ενώ κάνει σκηνή στην κάμερα και τον Δημήτρη που δεν της λέει τίποτα, γιατί το έβαλες αυτό το κοντό ή το σέξι ρούχο στο “YFSF”.

 

“θα ήθελα να ήμουν η Whitney Houston”

Η Μπέττυ Μαγγίρα θα μπορούσε άνετα να ανοίξει ένα ένα καφενείο ή ένα φούρνο και να εξυπηρετεί τους πελάτης της, έτσι κάπως λίγο Βουγιουκλάκη με πλούσιο μπούστο και λίγο αλευράκι στα μάγουλα. Αν θα ήταν κάποια άλλη γυναίκα θα ήθελε να είναι η Whitney Houston, χωρίς φυσικά το τέλος της, διότι πιστεύει ότι τα είχε όλα. Φυσικά δεν θα έλεγε όχι να ήταν και η Charlize Theron.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα στο Ladylike.gr.

 

 

Βίντεο: Thodoris Markou