ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, δύσκολα θα συνυπάρξεις με τον Τοξότη

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα έχεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα η οποία σίγουρα σε βγάζει από το ωραίο κλίμα που έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι. Στο χέρι σου είναι όμως να μάθεις τι χρειάζεται να κάνεις για να συνδυάσεις την τρέχουσα πραγματικότητα με κάποιες ωραίες ιδέες και συμπεριφορές. Έτσι θα μάθεις πως τελικά να ξεπερνάς όλα τα προβλήματα και με ποιο τρόπο να γυρίζεις το αρνητικό σε θετικό.

Ερωτικά: Ανταποκρίνεσαι στον Παρθένο αλλά μπορεί να διαφωνείς με τον τρόπο που θέλει να σου εμφυτεύσει κάποιες ιδέες του, τις οποίες θεωρείς ελαφρώς απαισιόδοξες. Εσύ αυτήν τη στιγμή κάνεις την αλλαγή σου για αυτό θέλεις ένα άτομο που να μπορεί να σε στηρίξει.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να βάλεις φρένο σε κάποιες σπατάλες ή σε λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να κάνεις, λόγω της επιρροής κάποιων ατόμων που δεν είναι και πολύ στο παιχνίδι όπως είσαι εσύ. Εντούτοις, διατείνονται ότι τα ξέρουν όλα, κάτι που σε κουράζει αφάνταστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις περιθώρια ανάπτυξης σε πολλά θέματα για αυτό προσπαθεί να τα προλάβεις όλα. Και θα το πετύχεις, παρόλο που συνέχεια βρίσκεσαι στη μέση και δεν μπορείς εύκολα να βρεις τι ακριβώς πρέπει να αποφασίσεις – ιδιαίτερα για τη φιλική σου σχέση μ’ ένα άτομο που έχει διχάσει κάποιους άλλους κοινούς σας φίλους.

Ερωτικά: Το σκεπτικό μιας καινούργιας και ανανεωμένης επαφής, μπορεί να προέλθει από ένα ταρακούνημα που θα σου κάνει ένας Ζυγός ή Τοξότης, ο οποίος με τον τρόπο του σου ζητάει να τον ακολουθήσεις και να αφήσεις πίσω τις ασφαλείς σου θέσεις. Αλλά εσύ μάλλον θα αποφασίσεις να παραμείνεις στην ασφάλειά σου και πιθανόν να κάνεις ένα βήμα πίσω. Εκτός αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν σου ζητάει υπερβάσεις, οπότε θα παραμείνεις σε ψυχραιμία.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες τις οποίες χρησιμοποιείς όταν υπάρχει ανάγκη. Για αυτό θα προσπαθήσεις να εξαντλήσεις κάποια όρια και να βάλεις σε δράση όλες σου τις εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σ’ έναν εκνευρισμό και αυτό σίγουρα μπορεί να σου δημιουργήσει απόσταση και από τον εαυτό σου και από τους άλλους. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βρίσκεσαι συνέχεια σε μια εγρήγορση που σίγουρα θα σε φέρει ακόμα και σε λεκτική διαμάχη με κάποια άτομα που διαφωνείτε σε θέματα συμπεριφοράς ή και ιδεολογικά.

Ερωτικά: Θέλεις οπωσδήποτε να τα βρείτε με τον Τοξότη αλλά σας χωρίζουν κάποιες σκέψεις και ορισμένα πρακτικά θέματα. Αν έχετε εκνευρισμό μεταξύ σας μπορεί να μιλήσετε κάπως πιο έντονα και ίσως να πετάξεις και κάποιες “μπηχτές” που σίγουρα θα πληγώσουν το άλλο πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να δράσεις αλλά πιθανόν να νιώθεις ότι κάποιες δυσκολίες σε εμποδίζουν και κυρίως αφορούν χαρτιά η υποθέσεις που είναι αρκετά πολύπλοκες και αυτό σίγουρα ακόμα και να το σκέφτεσαι σε κουράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες υποθέσεις στο μυαλό σου τις οποίες θέλεις να κάνεις πράξεις. Κυρίως αν βρίσκεσαι είτε σε συζητήσεις είτε σε ένα οικογενειακό ταξίδι, θα δεις ότι θα τα καταφέρεις να συμμαζέψεις όλες τις λεπτομέρειες που είναι αναγκαίες για να ολοκληρώσεις την δουλειά σου.

Ερωτικά: Αναλύεις συνέχεια κάποιες προσωπικές καταστάσεις οι οποίες σου είναι πλέον πολύ γνωστές και κοινότυπες. Αλλά τελικά είναι αυτές που μπορεί να κρατήσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να είσαι μαζί με τον Παρθένο ή τον Αιγόκερω.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναμφισβήτητα θα έχεις μια επιτυχία η οποία θα σε καθορίσει και μετά δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς να προχωρήσεις σε κάποιες τομές, προκειμένου να πετύχεις τελικά το αποτέλεσμα που είναι ορατό μπροστά σου. Για αυτό το λόγο δεν θα αποφύγεις την εμπειρία, που είναι πολύ σημαντική.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες δεν είναι εύκολο να εκφράσεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς. Δηλαδή μπορεί να ανακαλύψεις για τον εαυτό σου ότι έχεις κάνει κάποια λάθη και με τον τρόπο σου να θέλεις να τα επανορθώσεις. Προσπάθησε να το κάνεις, χωρίς όμως να “πέφτεις” και να έχεις ενοχές ή παραξενιές, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα με μια μικρή ενόχληση.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες διαφωνίες με τον Ιχθύ γιατί μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα κοινό σας μυστικό και αυτό θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Γιατί πιθανόν να έχεις την διάθεση να είσαι περισσότερο σε συντροφική φάση. Και να μην θυμώσεις η να ενοχληθείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες υποθέσεις που μπορεί να σου φανούν υπερβολικά υπεύθυνες και να μην είναι και τόσο ευχάριστες γιατί σου προκαλούν άγχος αλλά και μεγάλο βάρος στους ώμους. Κυρίως αν είσαι σε μια δουλειά που πρέπει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό μάλλον θα χρειαστεί να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χωρίς να μπλοκάρεις, χρειάζεται να κάνεις το καθήκον σου και να εξαργυρώσεις την αξία σου προσφέροντας με έναν τρόπο υπηρεσίες στους άλλους. Επιζητάς κάποιες φιλίες με πολύ ώριμα άτομα για αυτό θα κινηθείς σε έναν κύκλο ατόμων απ’ όπου θα πάρεις και γνώσεις.

Ερωτικά: Η προσπάθεια σου να βρεθείς με τον Τοξότη μπορεί να πέσει στο κενό και θα υπάρχει μια απόσταση λόγω διαφορετικών απόψεων. Γενικά η ιδεολογία σου και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα προβλήματα στη ζωή θα συγκρούεται με τις απόψεις του/της συντρόφου σου. Βέβαια μόνο με την αγάπη μπορεί να αποδεχτείς την διαφορετικότητα. Πιθανόν με τον Κριό να σας ενώσει κάτι καλό, επειδή θα κινηθείτε από κοινού για να λύσετε κάποια πρακτικά θέματα που σας απασχολούν.

Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίληψή σου για τα οικονομικά θέματα διαφέρει από τη δράση σου, για αυτό μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση μέσα σου και κυρίως να φοβηθείς να κάνεις ένα άνοιγμα που θέλεις. Σκέψου καλά πριν πάρεις την απόφαση να συνεργαστείς με ένα Ζυγό.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/10 έως 21/10

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι κάτω από την ομπρέλα της προστασίας της Αφροδίτης. Μπορεί να μην το βλέπεις, αλλά αν σηκώσεις την κουρτίνα θα διαπιστώσεις ότι έχεις τη δύναμη εδώ και τώρα ν’ αλλάξεις τη ζωή σου. Και πως θα το κάνεις; Είναι πολύ απλό. Θα αλλάξεις τη σκέψη σου και όλα θα γίνουν διαφορετικά.

Ερωτικά: Με τον Ιχθύ βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια ψυχολογικά προβλήματα τα οποία πιθανόν να μην υπάρχουν αν δεν βρίσκεστε μαζί. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με την Παρθένο και ο λόγος είναι ότι δοκιμάζεσαι κάθε φορά και χρειάζεται να αναγνωρίσεις την προσωπική σου αξία μέσα στη σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπερβάλλεις μερικές φορές. Πιθανόν να μην έχεις τόσα προβλήματα αλλά να τα μεγαλώνεις με το μυαλό σου, γιατί όταν είναι να κινηθείς σε επίπεδο πολύ πρακτικό μπορεί να πελαγώνεις και να μη σου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται. Βέβαια αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεσαι σε πιο ανεβασμένη ψυχική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μπροστά από κάποια άλλα άτομα, και πιθανόν να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα τους κάνουν να νιώσουν καλά. Σίγουρα θα τους βοηθήσεις σε θέματα που έχουν να επιλύσουν – ακόμα και ένα φίλο σου που μπορεί να έχει δύσκολα συναισθηματικά θέματα. Το ενδιαφέρον σου για την αρμονία, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση μπορεί να σε οδηγήσει σ’ ένα καινούργιο χόμπι.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό σε βάζει να σκεφτείς για κάτι πιο σοβαρό μαζί του και ο λόγος είναι ότι οι δυο σας περνάτε καλά. Αν πάλι έχετε διαφορές σε επίπεδο οικονομικό, θα πρέπει να τα βρείτε με τρόπο δίκαιο γιατί δεν είναι ωραίο να χαλάσετε κάτι που έχετε φτιάξει.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να περιμένεις από κάπου και αυτό σου ανεβάζει το ηθικό. Κυρίως μια βοήθεια που μπορεί να σου φανεί ουρανοκατέβατη, θα σε δικαιώσει γιατί μάλλον έχεις δουλέψει σωστά πάνω σε κάποια θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις προβλήματα και σκέψεις που πιθανόν σε βάζουν να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα είναι βεβιασμένες. Καλό είναι να μη χαλάς την ιδεολογία σου για θέματα ύλης η ακόμα και για θέματα προσωπικά. Εσύ έχεις την πίστη και τον οραματισμό σου και τελικά θα κριθείς αν μπορείς να διατηρήσεις την ιδεολογία σου, ακόμα και στη μεγάλη κρίση.

Ερωτικά: Η σκέψη ενός Παρθένου σε κουράζει και το ίδιο μπορεί να νιώθεις με τον Ιχθύ επειδή μπορεί να σε γειώνει με τον τρόπο του. Δηλαδή εσύ αλλιώς να έχεις φανταστεί τη σχέση, μάλλον πιο κοντά στις δικές σου επιθυμίες και συναισθηματικές ανάγκες.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορα να τελειώσεις και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος με τον χρόνο. Ο λόγος είναι ότι μπορεί ο όγκος της δουλειάς σου να είναι μεγαλύτερος από τον χρόνο που διαθέτεις, όμως θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποια πλάνα τα οποία θα κάνεις πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα πάρεις κάποια ευχάριστα νέα τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ορίσεις τα πράγματα με το όνομά τους. Η επαφή με ένα φίλο κάπως περίεργο σε σχέση με την δική σου ιδεολογία και νοοτροπία από μια άποψη θα σου κάνει καλό, γιατί θα σε προβληματίσει σε θέματα πνευματικά ή υπαρξιακά.

Ερωτικά: Θα ήθελες να κάνεις ένα ταξίδι με το πρόσωπο που είστε μαζί, έστω και μικρό, με στόχο να μείνετε για λίγο μόνοι. Γιατί αν υπάρχει οικογένεια σίγουρα θα έχετε πολλά στο κεφάλι σας. Για αυτό καλό είναι όταν έχετε χρόνο να βρίσκεστε μαζί για να βελτιώνεται η επαφή σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα επαναπροσδιορίσεις τις συνεργασίες σου και σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις περισσότερο χρόνο αλλά και χώρο. Η πιθανότητα να ανοιχτείς στο εξωτερικό είναι αρκετά μεγάλη και αυτό το θέλεις μέσα από την καρδιά σου. Επειδή όμως δε νιώθεις να έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, δημιουργώντας για σένα κάτι που θα είναι πολύ εντυπωσιακό και κυρίως θα σου προσφέρει εμπειρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κινείσαι κάπως βαριεστημένα γιατί δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι συνέχεια σε δουλειές που δεν είναι και τόσο άνετες ή ευχάριστες για σένα, αλλά σου είναι πολύ χρήσιμες. Γιατί θα βάλεις το χεράκι σου ακόμα και στο σπίτι αφού κι εκεί επικρατεί ένα μικρό χάος. Και αν όχι σε όλα τα δωμάτια, κυρίως εκεί που έχεις κρύψει τα χαρτιά και οτιδήποτε άφηνες όλον τον καιρό χωρίς να το βάλεις στην θέση του.

Ερωτικά: Η σκέψη ενός Παρθένου μπορεί να σε τραβάει από τη μία, αλλά μπορεί να σε κουράζει μόλις τον σκέφτεσαι, γιατί πιθανόν να έχει πολλά προβλήματα τα οποία μόνο που τα σκέφτεσαι βαριέσαι. Όμως με τον Ταύρο, μπορεί να μην έχετε τόση μεγάλη έλξη αλλά με τον τρόπο του θα καταφέρει να σε κρατήσει κοντά του.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετέχεις κι εσύ, περιμένοντας από την πλευρά μιας ομάδας που συμμετέχεις να γίνουν καλύτερες κινήσεις. Ίσως όμως να απογοητευτείς, γιατί όλο αυτό πιθανόν θα σε κουράσει, αφού αλλιώς τα έχεις υπολογίσει και αλλιώς θα σου βγουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μπερδεύεσαι αρκετά στα πόδια του άλλου χωρίς να σημαίνει ότι αυτό σου αρέσει αλλά το βλέπεις ότι υπάρχει ανάγκη να βοηθήσεις και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις από μακριά. Δεν είναι και πολύ εύκολο να τηρήσεις κάποιες ιδεολογικές σου απόψεις γιατί τα νέα της καθημερινότητας θα σε ταράξουν.

Ερωτικά: Ο Τοξότης δεν είναι ένα πρόσωπο πολύ εύκολο, γιατί έχει μια ιδιαίτερη δυναμικότητα και μερικές φορές δεν σου αρέσει που σε βγάζει από τον κόσμο σου. Δεν μπορείτε όμως να συνυπάρξετε αν αυτό δε συμβεί.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες διαφωνίες τόσο για την υλοποίηση ενός θέματος όσο και για την επικοινωνία με τα πρόσωπα που ασχολούνται με αυτό. Μην περιμένεις όμως ότι θα τα βρεις όπως θέλεις εσύ, όσο και αν επιμένεις. Χρειάζεται να κάνεις κατά κάποιο τρόπο τα στραβά μάτια για να μην έχεις άλλες αρνητικές επιπτώσεις στο θέμα σου.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 20/10