ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, θα κάνεις την υπέρβαση

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα γιατί χρειάζεται να απελευθερωθείς από το εγώ σου και το παρορμητικό σου στοιχείο και να κοιτάξεις τη θέση ενός άλλου ατόμου, πως είναι, πώς νιώθει, πως αισθάνεται. Αυτό βέβαια θα το κάνεις και για κάποιους φίλους και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά τους. Πάντως μπορεί σήμερα για τα χρόνια πολλά να μιλήσεις με κάποιο που είχατε απομακρυνθεί.

Ερωτικά: Θέλεις να είσαι όσο πιο πολύ ανοικτός/η για να μην μένεις μέσα στην μοναξιά αλλά να μοιράζεσαι με συντροφικότητα τα συναισθήματά σου και τις αγαπησιάρικες διαθέσεις σου για αυτό θα διαλέξεις ακόμα και την υποχώρηση.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις απόφαση να βλέπεις την ζωή αισιόδοξα αλλά και πολύ αληθινά γιατί είσαι στο επίκεντρο κάποιων εξελίξεων και πρέπει να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορεί το περιβάλλον να σε πιέζει ή να σου φαίνεται κάπως ξένο. Αν δεν θέλεις να νιώσεις άσχημα, παρατήρησε τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και βγάλε το από το μυαλό σου όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Ερωτικά: Αφού έχεις ερωτευτεί, χρειάζεται να αποδεχτείς όπως είναι και να μην προσπαθείς κάθε λίγο και λιγάκι να αμφισβητήσεις τον Υδροχόο ή ένα άλλο άτομο που είναι κατά την γνώμη διαφορετικό από σένα.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι και μια νέα ιδεολογία. Πιθανόν σήμερα να δεχτείς να συνεργαστείς πάνω σε θέματα ηλεκτρονικά, πρωτότυπα ή σχετικά με ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μην αφήνεις το μυαλό σου να σου παίζει παιχνίδια γιατί όσο έξυπνος/η είσαι άλλο τόσο θα εγκλωβιστείς και δε θα μπορείς να δράσεις. Κάνε πράξη από το μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο σου σχέδιο και πάνω από όλα δήλωσε συμμετοχή στην ζωή.

Ερωτικά: Δεν ανοίγεσαι να πεις τι αισθάνεσαι και σήμερα μεν θα έχεις ένα στυλ πολύ άνετο και αεράτο αλλά μέσα σου μπορεί να μην νιώθεις καλά ίσως εξαιτίας ενός αισθήματος απόρριψης. Η συντροφικότητα είναι ένα βήμα για να εξελιχτείτε και εσύ και το ταίρι σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σταματάς να σκέφτεσαι ούτε και σήμερα γιατί σε απασχολούν πολλά θέματα. Να εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι το μέλλον σου θα είναι ελπιδοφόρο. Έτσι θα βοηθήσεις τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μην τα βλέπεις όλα απρόσωπα και ξένα. Βρες τον εαυτό σου μέσα στο περιβάλλον και αν δεν κρίνεις θα περάσεις καλά. Κυρίως θα αντιληφθείς πιο εύκολα κάποιες ιδιαιτερότητες που σε ενοχλούν σε ορισμένα άτομα που τελικά δεν είναι και τόσο αρνητικές. Αν φυσικά κρατήσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα σου.

Ερωτικά: Μην αφήνεις κάποιες ψυχρές σκέψεις να σου χαλάσουν την ημέρα. Προσπάθησε να μην πηγαίνεις κόντρα και να μην εκτίθεσαι σε συγγενείς και φίλους αν είσαι μαζί με ένα καινούργιο άτομο. Κάντο να νιώσει άνετα και πολύ οικογενειακά.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα μιλήσεις με άτομα σήμερα και θα ανταλλάξετε απόψεις που σίγουρα θα είναι πολύ ξεχωριστές και διαφορετικές. Κάνε μια ευχή για τα οικονομικά σου και πίστεψε ότι όλα θα γίνουν καλύτερα. Στο χέρι σου είναι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αλλάζεις σήμερα και δείχνεις πολύ φιλικός/η και διαλλαχτικός/η, ακόμα και σε μια περίεργη παρέα γιατί μπορεί να βρεθείς σε μια ετερόφυλη ομάδα ατόμων. Θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά χωρίς να βγάλεις και πολύ το εγώ σου. Η γενναιοδωρία από την πλευρά σου σίγουρα θα βοηθήσει.

Ερωτικά: Αν αποδεχτείς την διαφορετικότητα του/της συντρόφου σου θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα έξω από εσένα κι αυτό είναι το ζητούμενο. Προσπάθησε να συνεργαστείς. Για να μην νιώθεις μοναξιά ενώσου με το άτομο που είστε μαζί χωρίς να του βάζεις φρένο και να του επιβάλεις τρόπους συμπεριφοράς.

Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα δεν έχεις περιθώριο ούτε να σκεφτείς, ούτε να στεναχωρηθείς για κάτι που δεν έγινε. Θα κοιτάξεις από εδώ και πέρα τι θα κάνεις και έτσι θα δεις το μέλλον πιο ευοίωνο γιατί βαθιά μέσα σου έχεις πολύ δύναμη και αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είναι ημέρα προσφοράς αλλά και ψυχολογικής στήριξης κάποιων φίλων σου και ατόμων που σε έχουν ανάγκη. Πιθανόν να βρεθείς μέσα σε κόσμο που δεν γνωρίζεις ή να ψάξεις να βρεις ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας και θα νιώσεις ότι η ανθρωπιά σε εκπαιδεύει.

Ερωτικά: Η αλλόκοτη συμπεριφορά ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει δεν πρέπει να σε στεναχωρεί τόσο γιατί δεν ξέρεις πως νιώθει και ίσως δεν είναι κάτι που σχετίζεται με σένα αλλά με δικά του προβλήματα. Οπότε δείξει κατανόηση και μην το κρίνεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν είναι ημέρα να σκεφτείς για τα οικονομικά σου γιατί θέλεις να ξεκουραστείς. Αν βρεθείς με άτομα

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 25/12

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα για σένα γιατί θα δικαιωθείς και θα βρεθείς σε περιβάλλον που θα είναι πολύ φιλόξενο. Ακόμα και στο σπίτι σου να είσαι θα έχεις κέφι και θα κρατάς καλά την παρέα. Το χιούμορ σου τις πιο πολλές φορές ανοίγει πόρτες, οπότε θα έχεις μια παραπάνω ευκαιρία να γίνεις το επίκεντρο.

Ερωτικά: Υπάρχει μια ιστορία που επιθυμείς να λήξει καλά κι ίσως τα καταφέρεις αλλά θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία της εμπιστοσύνης με τον εαυτό σου για να γίνουν όλα από την αρχή και καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις πλέον να κάνεις κάτι που θα σε ανανεώσει αλλά θα σε βγάλει και από ένα τέλμα. Μπορεί σήμερα να δώσεις υπόσχεση στον εαυτό σου να μην το βάλεις κάτω και να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πρέπει να αλλάξεις και να αποδεχτείς ακόμα και πράγματα που για σένα μπορεί να είναι άκυρα ή δύσκολα. Πρέπει να αφήσεις κάποιες φοβίες ή θυμούς και να βρεθείς λόγω της ημέρας με άτομα που πιθανόν να σε έχουν στεναχωρήσει, ίσως και από την οικογένειά σου. Θα κάνεις ένα βήμα παραπάνω και θα κοιτάξεις το μέλλον με μάτια καθαρά.

Ερωτικά: Η φιλία μπορεί να είναι αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι για την σχέση σου. Πιθανόν να πιέζεσαι αλλά το χρειάζεσαι για να είσαι καλύτερα. Με το Λιοντάρι υπάρχει απόσταση αλλά μην φοβάσαι να γίνετε για λίγο φίλοι. Από την άλλη η γνώμη του Υδροχόου μετράει πολύ για σένα αλλά για να είναι η σχέση αληθινή, δεν πρέπει να βάζεις μπροστά το συμφέρον και το τι θα πάρεις από αυτή την σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις να σε πληγώνουν και να σου προκαλούν άσχημη διάθεση. Ζήσε στο τώρα και μοιράσου με τους άλλους ακόμα και κάποιες σκέψεις ή σχέδιά σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε «γκαντεμιάσουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναζητάς την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα και μετά θα κάνεις το οτιδήποτε. Τα λόγια σου θα είναι πολύ φιλικά και ζεστά γι’ αυτό θα φέρεις πολύ κόσμο κοντά σου. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και εσένα να περάσεις καλά και τους γύρω σου.

Ερωτικά: Το ξέρεις ότι όταν είσαι ανοικτός/η και ήρεμος/η όλα είναι καλύτερα. Σήμερα λοιπόν ό, τι πεις θα είναι πολύ αληθινό και αισιόδοξο. Μερικές φορές επιθυμείς την ελευθερία σου, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό που ζητάς από το άλλο πρόσωπο πρέπει πρώτα να του το παρέχεις εσύ. Τώρα που είσαι σε φάση εξομολόγησης, είσαι σε ταξίδι ή μιλήσεις τηλεφωνικά, θα εκφραστείς ανοικτά και θα παραδεχτείς και σφάλματά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην φοβάσαι. Να έχεις εμπιστοσύνη στον Θεό και θα όλα θα αλλάξουν, αρκεί να μην χάνεις τον στόχο σου τις δύσκολες στιγμές. Σήμερα εκεί που θα είσαι πιθανόν να μιλήσεις ακόμα και για την δουλειά σου γιατί θα βρεθείς με κόσμο που θα έχετε ίδια ενδιαφέροντα. Πάντως αν έχεις ανοικτό μυαλό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε φάση δημιουργική και όλο και κάτι θέλεις να κάνεις για να καλυτερεύσεις την ζωή σου. Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι πολύ ιδιαίτερο για σένα γιατί συνδυάζεται και με την ποιότητα του χαρακτήρα σου, επειδή αναζητάς την καθαρή και σωστή συμπεριφορά. Η ηθική για σένα είναι πολύ σημαντική για αυτό σήμερα θα τα εξετάσεις όλα πολύ καλά. Πρόσεχε μόνο μήπως με την τελειομανία σου δεν βάζεις τα πράγματα στην ορθή τους βάση.

Ερωτικά: Φέρεσαι μάλλον κτητικά αλλά εξαιτίας της ημέρας ίσως μειώσεις ή εξαφανίσεις αυτό το συναίσθημα γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι στην ουσία δεν σου ανήκει κανένας. Με το Υδροχόο ενώ το παίζετε άνετοι και χαλαροί, κάτι σας καίει μέσα σας και το καταλαβαίνει μόνο κάποιος που σας ξέρει πολύ καλά.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για μια πιο χαλαρή και ανάλαφρη ιδεολογία. Προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα πιο απλά και απέριττα και θα σου βγει ακόμα και σε αγορές που ίσως κάνεις σήμερα, αν είσαι κάπου καλεσμένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου κι αυτό σε βοηθά γιατί δεν έχεις εκείνη την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά αλλά ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Πάντως το σημερινό νόημα των Χριστουγέννων για σένα μπορεί να έχει και μια χροιά παγκοσμιοποίησης γιατί μέσα σου νιώθεις ένα με πολύ κόσμο και με ιδέες πιο ελεύθερες σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ερωτικά: Έχεις μια περίεργη ερωτική συμπεριφορά και επειδή τις πιο πολλές φορές είσαι παγωμένος/η ή απόμακρος/η, είναι ευκαιρία σήμερα να βγάλεις περισσότερη γλυκύτητα και να κάνεις μια ζεστή αγκαλιά το πρόσωπο που είστε μαζί. Σίγουρα αυτό δεν υπήρχε στο μενού των επιλογών σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να αναλάβεις ένα σοβαρό ρόλο και πιθανόν να χαλάσεις χρήματα για να κάνεις καλύτερη εντύπωση. Μπορεί σήμερα να καταφέρεις να πατήσεις το κουμπί της λήθης και να σκεφτείς μόνο τα καλά που θα αποκομίσεις από ό, τι και αν επιλέξεις να κάνεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θα κάνεις την υπέρβαση και θα βρεθείς με κόσμο που μπορεί να μην σου ταιριάζει, αλλά προκειμένου να μείνεις μόνος/η, θα ενδώσεις και ας σου φαίνονται απρόσωπα και ή κρύα. Θα τους ζεστάνεις εσύ γιατί αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής γιορτής. Η προσευχή και η απομόνωση πιθανόν να μην σε ενοχλήσουν, αν είναι να επικοινωνήσεις με τον Φύλακα Άγγελό σου για να νιώσεις καλύτερα.

Ερωτικά: Μπορεί και τίποτε να μην έχει γίνει και εσύ να νιώθεις ότι πρέπει να μείνεις για λίγο μόνος/η γιατί κάπου δεν σε εκφράζει η συμπεριφορά του ατόμου που είστε μαζί. Ίσως σε καπελώνει και δεν θέλει να σε ακολουθεί και προτιμάει να κάνεις εσύ. Σήμερα καλό είναι να είσαι ο εαυτός σου κι αυτό θα είναι το δώρο σου προς εσένα.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα σχέδια που κάνεις με το Λιοντάρι πιθανόν να μην τα έχεις ανακοινώσει και τώρα αν βρεθείτε με κοινούς γνωστούς ίσως τα ξεφουρνίσει. Για αυτό θα προσπαθήσεις με ωραίο τρόπο να προλάβεις την γκάφα του. Μην αγχώνεσαι πάντως γιατί αν είναι να γίνει κάτι, δεν το χαλάει κανένας.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Οικονομικές προβλέψεις από 25 έως 28 Δεκεμβρίου